Închide meniul
Foto

„Astea l-au dus spre iad! Cumplit!” Anamaria Prodan, acuzații fără precedent pentru Laurenţiu Reghecampf: „Mi-a făcut rău”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2022, 13:16 / Actualizat: 14 martie 2024, 18:30

„Astea l-au dus spre iad! Cumplit!” Anamaria Prodan, acuzații fără precedent pentru Laurenţiu Reghecampf: „Mi-a făcut rău”

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / Antena Sport

Anamaria Prodan a lansat acuzații fără precedent la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal de divorţ. Agentul a explicat cum ar fi „căutat anturaje ieftine”, din cauza cărora şi-a pierdut familia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Cred că tot ce i se întâmplă se numește karma. Dacă nu a crezut în ea până acum și-a luat în râs viața acum încet-încet va înțelege. Laur a eșuat a doua oară în viață. Și-a lăsat familiile cu copiii cu tot pentru plăcerile mici ale vieții.

Anamaria Prodan, acuzații fără precedent pentru Laurenţiu Reghecampf

A căutat anturaje ieftine care l-au dus spre iad cumva. Să știe că cine a plecat de lângă mine făcându-mi rău şi încercând să atenteze la copiii mei a plătit cumplit. Şi nimeni nu s-a mai ridicat în adevăratul sens al cuvântului niciodată. Reghe lângă Prodan a atins cerul, probabil s-a speriat când l-a atins și a căzut la pământ”, a spus Prodan, pentru Antena 1.

Pe de altă parte, Anamaria Prodan susţine că Reghe a depins de ea în toată perioada în care au fost împreună. În situația în care Reghecampf este aproape demis de la Universitatea Craiova, Prodan a ținut să facă diferența între momentele în care ea era cea care se ocupa de cariera lui Reghe, când câștiga milioane de euro la arabi, și cea de acum, în care oltenii sunt aproape să îl demită.

Anamaria Prodan, mesaj umilitor pentru Laurențiu Reghecampf!

”Nu vreau sa comentez nimic (n.r. – despre situația lui Reghecampf la Craiova). Sper să nu fie adevărat. Este greu pentru el dacă se întâmplă așa ceva. Dar eu i-am explicat în atâția amar de ani că este foarte bun și că are capacitatea să meargă mai departe oricât de greu este. L-am învățat totul despre viață și performanță . I-am repetat de mii de ori că orice se întâmplă rău în lumea asta întotdeauna există lumina de la capătul tunelului! Trebuie doar să stea cu capul sus să o observe.

Reclamă

Reghe lângă Prodan a atins cerul … probabil s-a speriat când l-a atins și a căzut la pământ. Azi Reghe pare fericit, este adevărat că este fascinat de Instagram, de evenimente mondene de ședințe foto. Nu a înțeles încă de ce nu am fost de acord atâția ani cu aceste lucruri și l-am protejat … pentru că aceste “ bucurii”, aceste “paparazzi“ aranjate, aceste articole forțate și penibile, aceste conturi de socializare unde postează o grămadă de porcării mai puțin fotbal i-au distrus credibilitatea ca antrenor, imaginea, respectul și măreția!

Sper să își aducă aminte de anii când era star! Chiar dacă declara că nu și-a dorit ce mi-am dorit eu, îl înțeleg. Este adevărat ca Anamaria a construit cum nimeni alta nu a reușit, este adevărat ca Anamaria a proiectat imaginea lui Reghe perfectă. Și ce să vezi ? Reghe nu a reușit nici măcar să urmeze drumul perfect.

L-a cărat Prodan până a obosit și când l-a lăsat, s-a întors singurel nesigur pe drumul către nicăieri. De la CL la Liga 1, de la contract de milioane la 15.000 pe lună e drum cumplit de urât. Când nu poți să oprești sau să atenuezi căderea e tragic. Îi urez bafta multă!”, a mai spus Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și