Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan trăieşte într-un lux de neimaginat în Dubai. Filmarea spectaculoasă din apartamentul de patru milioane de euro

Reclamă

Publicat: 19 august 2021, 9:06

Anamaria Prodan trăieşte într-un lux de neimaginat în Dubai. Filmarea spectaculoasă din apartamentul de patru milioane de euro

Anamaria Prodan trăieşte într-un lux de neimaginat în Dubai

Instagram

Anamaria Prodan trăieşte într-un lux de neimaginat în Dubai. Filmarea spectaculoasă din apartamentul de patru milioane de euro

Anamaria Prodan trăieşte departe de familie, dar luxul din Dubai îi alină singurătatea. Ea a vrut să-şi asigure fanii de acest lucru şi a filmat un clip spectaculos de la fereastra apartamentului în care locuieşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În locul unui mesaj, Anamaria Prodan a postat trei emoji cu inimioare roşii. Ea a blocat însă comentariile.

View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Apartamentul de vis al Anamariei Prodan e situat la doar 800 de metri de Fântâna Dubai şi la 900 de metri de Dubai Mall. E dotat cu toate necesităţile, zonă de relaxare, de luat masa şi o bucătărie, plus balcoanele care asigură o privelişte perfectă.

Reclamă

Aici, Anamaria Prodan i-a făcut un adevărat „altar” soţului ei. Laurenţiu Reghecampf apare în nenumărate poze, lucru evidenţiat de agentul FIFA în clipurile postate pe contul de Instagram.

Reghecampf locuieşte la Craiova, unde va avea grijă cel puţin temporar şi de Laurenţiu Reghecampf junior, fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan: „Luați mâinile de pe Reghecampf şi de pe familia mea”

În ciuda zvonurilor în prinvinţa unui divorţ, confirmat chiar şi de antrenor la un moment dat, Anamaria Prodan ameninţă că va da în judecată pe cei care vor mai vorbi despre acest subiect.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă cineva își permitea să facă așa ceva copiilor mei, să atenteze la averea lor, să-şi bată joc de imaginea lor, de numele lor, de demnitatea si mândria lor sau a mea, de munca cumplit de grea a noastră, oricine este şi oricum îl cheamă, orice prieteni “sus puși”… sub jurământ vă spun că se vor ruga secundă de secundă la Dumnezeu să îi ia repede la el să nu mă uit către ei eu!

Pentru că nu ating pe nimeni. Doar ma uit, mă rog la Dumnezeu şi atât. Finalul îl vedem împreună pentru că orice l-am rugat pe Dumnezeu, mi-a făcut dreptate!

Luați mâinile de pe Reghecampf şi de pe familia mea căci se va alege praful de cine ne face rău!!! Asta e pedeapsa lui Dumnezeu când mă rog eu!„, a transmis Anamaria Prodan pe contul ei de Instagram.

Sarah Dumitrescu, atac la adresa presupuselor amante ale lui Laurenţiu Reghecampf

Tehnicianul a fost surprins cu alte femei, în vacanţe, iar Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan din căsătoria cu Tibi Dumitrescu a lansat un atac violent la adresa presupuselor amante ale lui Laurenţiu Reghecampf.

„Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă , femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai :)!

Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor. Deci, tatăl meu Laurenţiu asta mi-a spus: ‘niciodată să te uiți la un bărbat care își chinuiește familia. O dezonorează, nu te respectă , te batjocorește, pleacă de nebun pe străzi‘”, a spus Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și