Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, umilinţă pentru Corina Caciuc: „Trecutul o îngroapă, e celebră!”. Sfat pentru Laurenţiu Reghecampf: „Dacă mai ascultă de amantă…”

Antena Sport Publicat: 24 iunie 2022, 20:30

Reclamă
Anamaria Prodan, umilinţă pentru Corina Caciuc: „Trecutul o îngroapă, e celebră!”. Sfat pentru Laurenţiu Reghecampf: „Dacă mai ascultă de amantă…”

Anamaria Prodan mesaj pentru Laurenbţiu Reghecampf şi amanta Corina Caciuc

Anamaria Prodan, încă un mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Antena Sport

Anamaria Prodan a lansat un nou atac la Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf. E o adevărată umilinţă! Agentul de jucători a vorbit din nou despre trecutul iubitei soţului ei, care a şi născut un băieţel în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei„, asigură vedeta, care se teme pentru viitorul celui cu care este în proces de divorţ. Antrenorul de 46 de ani a plecat de la Universitatea Craiova şi a semnat cu Neftchi Baku din Azerbaidjan.

Anamaria Prodan, umilinţă pentru Corina Caciuc. Mesaj dur pentru Laurenţiu Reghecampf

Reghecampf va încasa un salariu anual de 480.000 de euro pe sezon la Baku. Va primi şi un bonus consistent dacă îşi califică echipa în grupele Conference League.

Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto…

E greu ca în țările acestea să ai trecut dubios. Și am mai zis-o. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă va câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa… Oricum o dai, trecutul ei povestit de toți cu poze si filmări ce le am văzut tot prin ziare pentru el înseamnă finish de carieră. Dar și le-a asumat într un final. Acum trebuie să vadă cum face mai departe.

Reclamă
Reclamă

Eu însă știu, trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe! Când Kamara i-a dat sfaturi să se trateze de boli, să meargă la școală, să nu mai fumeze, să nu mai bea, și când a mai și apărut online, în secunda aceea Laurențiu Reghecampf a murit cumva metaphoric. Să-i ajute Dumnezeu să facă rezultate, să se vorbească despre el, căci altfel se va vorbi numai despre viața deșucheată a amantei… Sorry, dar asta e adevărul!„, a declarat Anamaria Prodan pentru playtech.ro.

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

Antrenorul avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar cele două părți au ajuns la o înțelegere.

Mihai Rotaru nu a avut de gând să plătească clauza pentru a schimba antrenorul, dar a scos din conturi 180.000 de euro pentru a-l convinge pe Reghecampf să plece de la Universitatea Craiova înainte de încheierea contractului.

Reclamă

Reghecampf ratase toate obiectivele în sezonul precedent, astfel că era de așteptat ca despărțirea să vină, singura necunoscută era suma pentru care antrenorul renunța la contract. După mai multe serii de negocieri, Rotaru l-a convins cu 180.000 de euro.

Ce a putut să spună Kamara despre Corina Caciuc

La finalul anului trecut, Kamara reacţionat după ce au apărut informații în spațiul public, conform cărora ar fi avut o relație cu actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc.

Corina Caciuc, iubita lui Laurenţiu Reghecampf, ar fi avut o relaţie cu cântăreţul Kamara. Mai mult, acesta i-ar fi luat un interviu femeii pe care ar pus-o să se lase, printre altele, de fumat.

Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui”, a fost singura declarație a lui Kamara pentru impact.ro.

Kamara ar fi rugat-o pe actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf să renunţe la anumite vicii şi să se ţină de şcoală.

Promit să mă ţin la şcoală şi să mă duc la şcoală. Să fiu şi cea mai bună! Promit să am la fiecare materie câte un caiet şi să îmi cumpăr şi o carte. Promit să fiu o fată model şi că mă voi duce des la ei„, sunt promisiunile pe care Corina Caciuc i le-a făcut lui Kamara, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35 4 oct.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24 4 oct.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21 4 oct.

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și