Închide meniul

Anca Ţurcaşiu, curtată de prietenii fiului ei de 22 de ani. "E firesc, mă simt chiar bine când primesc aşa avansuri"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2021, 10:28

Anca Ţurcaşiu, curtată de prietenii fiului ei de 22 de ani. "E firesc, mă simt chiar bine când primesc aşa avansuri"

Instagram Anca Ţurcaşiu

Anca Ţurcaşiu va împlini 51 de ani

Actriţa a povestit că le-a stârnit interesul chiar şi prietenilor fiului ei. Acest lucru nu o supără, ci îi dă vedetei o stare de bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anca Ţurcaşiu, într-o formă fizică de invidiat

"Mi s-a intâmplat să-mi facă curte prietenii băiatului meu, care are de 22 de ani. Și zilele astea mi s-a întâmaplat, e ceva firesc. Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri. Orice femeie la vârsta mea ar fi flatată", a declarat Anca Ţurcaşiu, potrivit Ciao.

Anca Ţurcaşiu a divorţat de Cristian Georgescu, în 2020, după 22 de ani de căsătorie. Anunţă că a trecut peste acel moment extrem de dificil.

"Mi-am dat seama că totul se întâmplă în viața mea cu un anumit scop. Trebuie luate deciziile atunci când e momentul să o faci. Eu acum trăiesc o nouă viață. Sunt Anca Țurcașiu și m-am născut din nou. Am învățat să mă iubesc, să fiu puternică. Eu am fost fericită. Nu am mimat fericirea. Lucrurile s-au întâmplat într-un anume fel într-un moment al vieții mele și a trebuit să învăț să mă ridic", a mai declarat Anca Țurcașiu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Reclamă

Fiul Ancăi Ţurcaşiu, împătimit al sporturilor de iarnă

Radu nu i-a călcat pe urme mamei sale. Acesta cântă la pian doar pentru a-şi distra prietenii. Radu este un împătimit al sportului. Băiatul în vârstă de 22 de ani este instructor de snowboard, unul dintre cele mai spectaculoase sporturi de iarnă.

"Băiatul meu e îndrăgostit și foarte fericit! Are 22 de ani, e student la Pedagogie și e și profesor de snowboard. Îl găsiți la Poiana Brașov în weekend. Cântă la pian, din pasiune doar, nu profesează. Nu i-a plăcut niciodată să intre într-o zonă de genul ăsta", a spus Anca Ţurcaşiu, luna trecută, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anca Ţurcaşiu are 50 de ani
  • Fiul ei este instructor de snowboard

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și