Închide meniul

Anca Ţurcaşiu, curtată de prietenii fiului ei de 22 de ani. "E firesc, mă simt chiar bine când primesc aşa avansuri"

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2021, 10:28

Anca Ţurcaşiu, curtată de prietenii fiului ei de 22 de ani. "E firesc, mă simt chiar bine când primesc aşa avansuri"

Instagram Anca Ţurcaşiu

Anca Ţurcaşiu va împlini 51 de ani

  • Anca Ţurcaşiu are 50 de ani
  • Fiul ei este instructor de snowboard

Actriţa a povestit că le-a stârnit interesul chiar şi prietenilor fiului ei. Acest lucru nu o supără, ci îi dă vedetei o stare de bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anca Ţurcaşiu, într-o formă fizică de invidiat

"Mi s-a intâmplat să-mi facă curte prietenii băiatului meu, care are de 22 de ani. Și zilele astea mi s-a întâmaplat, e ceva firesc. Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri. Orice femeie la vârsta mea ar fi flatată", a declarat Anca Ţurcaşiu, potrivit Ciao.

Anca Ţurcaşiu a divorţat de Cristian Georgescu, în 2020, după 22 de ani de căsătorie. Anunţă că a trecut peste acel moment extrem de dificil.

Reclamă

"Mi-am dat seama că totul se întâmplă în viața mea cu un anumit scop. Trebuie luate deciziile atunci când e momentul să o faci. Eu acum trăiesc o nouă viață. Sunt Anca Țurcașiu și m-am născut din nou. Am învățat să mă iubesc, să fiu puternică. Eu am fost fericită. Nu am mimat fericirea. Lucrurile s-au întâmplat într-un anume fel într-un moment al vieții mele și a trebuit să învăț să mă ridic", a mai declarat Anca Țurcașiu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Reclamă

Fiul Ancăi Ţurcaşiu, împătimit al sporturilor de iarnă

Radu nu i-a călcat pe urme mamei sale. Acesta cântă la pian doar pentru a-şi distra prietenii. Radu este un împătimit al sportului. Băiatul în vârstă de 22 de ani este instructor de snowboard, unul dintre cele mai spectaculoase sporturi de iarnă.

"Băiatul meu e îndrăgostit și foarte fericit! Are 22 de ani, e student la Pedagogie și e și profesor de snowboard. Îl găsiți la Poiana Brașov în weekend. Cântă la pian, din pasiune doar, nu profesează. Nu i-a plăcut niciodată să intre într-o zonă de genul ăsta", a spus Anca Ţurcaşiu, luna trecută, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anca Țurcașiu
Diverse • 17 dec., 15:17
FOTO
Vedeta din România care arată uluitor la 51 de ani. A divorțat și anunță că este în căutarea unei noi povești de iubire: „Normal că sunt disponibilă!”
Diva din România care, la 51 de ani, a încins atmosfera la malul mării
Diverse • 19 iul., 14:33
FOTO
Diva din România care, la 51 de ani, a încins atmosfera la malul mării. Fanii ei sunt în extaz
Anca Ţurcaşiu, detalii despre cel mai greu moment al vieţii
Diverse • 7 iun., 16:50
FOTO
Anca Ţurcaşiu, detalii despre cel mai greu moment al vieţii. „Poate că am ieşit şifonată”. Cine este fiul artistei
Anca Ţurcaşiu arată senzaţional la 50 de ani
Diverse • 24 mart., 13:44
Anca Ţurcaşiu arată fantastic la 50 de ani, dar puţină lume ştie cine e fiul ei de 22 de ani. Cum arată şi cu ce se ocupă Radu, fiul vedetei