Închide meniul

Andrea Cossu, managerul echipei lui Răzvan Marin, accident rutier teribil! Prognosticul medicilor este rezervat

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2021, 6:33

Andrea Cossu, managerul echipei lui Răzvan Marin, accident rutier teribil! Prognosticul medicilor este rezervat

Twitter Cagliari

Andrea Cossu a suferit un teribil accident rutier

Corriere.it susţine că teribilul accident a avut loc pe o şosea din Selargius, în momentul în care fostul jucător a pierdut controlul maşinii sale, care a şi ieşit de pe carosabil. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Accident teribil pentru Andrea Cossu! A fost proiectat în afara maşinii

Bolidul a revenit pe şosea, s-a răsturnat de câteva ori şi s-a izbit în final de o barieră. Andrea Cossu a fost proiectat în afara maşinii, susţin italienii.

Cossu, care are 40 de ani, se află în stare critică, dar stabilă, la un spital din Cagliari. Prognosticul în ceea ce-l priveşte este rezervat, ţinând cont că a suferit un traumatism toracic, dar şi mai multe fracturi. 

"În urma unui accident suferit azi, managerul formaţiei rossoblu, Andrea Cossu, a ajuns la spital, în Cagliari. Pacientul este supus unor teste, dar condiţia lui este una stabilă. Suntem alături de tine!", e mesajul postat pe Twitter de clubul lui Răzvan Marin, Cagliari. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și