Închide meniul
Foto

Andreea Bălan, fascinată de iubitul cu 9 ani mai tânăr: „Adorăm să facem asta!”. Dezvăluiri despre relaţia cu Victor Cornea

Publicat: 10 octombrie 2023, 9:46

Reclamă
Andreea Bălan, fascinată de iubitul cu 9 ani mai tânăr: „Adorăm să facem asta!”. Dezvăluiri despre relaţia cu Victor Cornea

Andreea Bălan, fascinată de iubitul cu 9 ani mai tânăr: "Adorăm să facem asta!"

Andreea Bălan şi Victor Cornea / Instagram

Andreea Bălan este fascinată de iubitul cu 9 ani mai tânăr. Cunoscuta artistă trăieşte o poveste de dragoste cu Victor Cornea, un cunoscut jucător de tenis din România. Andreea l-a prezentat deja fetiţelor ei pe noul iubit şi a avut motive de bucurie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Cornea este pe placul copiilor pe care Andreea Bălan îi are din relaţia cu George Burcea. „Trăiesc cea mai mare fericire, vă jur!„, a afirmat cântăreaţa care a făcut show în reality show-ul America Express, de pe Antena 1.

Andreea Bălan anunţă că este fascinată de iubitul cu 9 ani mai tânăr

Andreea Bălan a venit cu dezvăluiri intime din relaţia cu Victor Cornea. A povestit ce se întâmplă în interiorul familiei.

Când există iubire, totul devine foarte simplu. Din prima clipă a existat simpatie reciprocă și, cu timpul petrecut împreună, s-au apropiat foarte mult, iar acum ne simțim ca o adevărată familie. Fetițele adoră să se joace cu el, să le ridice în aer, să le învârtă și mai ales să-i pună elastice în păr (zâmbește). Adorăm să petrecem timpul împreună toți patru„, a declarat Andreea Bălan pentru viva.ro.

Şi Victor Cornea este în al 9-lea cer. Anunţă că se simte excelent alături de iubita lui şi că are planuri mari şi în carieră. Se gândeşte deja să dea marea lovitură la Australian Open.

Reclamă

Pe plan personal îmi doresc să menținem acest echilibru emoțional și să ne bucurăm împreună de familie. Pe plan profesional, am ca obiectiv pe termen scurt să termin anul printre primii 50 de jucători ai lumii, și astfel să îmi asigur prezența la Grand Slam-ul din Australia, la începutul anului viitor, Australian Open. Cât despre planul meu pe termen lung, îmi doresc să îmi îndeplinesc visul copilăriei, și anume, să câștig un turneu de Grand Slam și să ajung numărul unu mondial„, a spus jucătorul de tenis.

Victor Cornea are 30 de ani şi ocupă locul 65 în clasamentul de dublu ATP.

Cine este Victor Cornea, iubitul Andreei Bălan

Victor Cornea, în vârstă de 30 de ani, este un jucător român de tenis. El s-a axat în ultima perioadă pe concursurile de dublu. La simplu Victor Cornea a ieşit din prima mie de jucători ATP. La dublu însă Victor Cornea este pe cea mai bună poziţie din carieră!

Reclamă 4 / 0/3

Victor Cornea a obţinut, până acum, din tenis câştiguri în valoare de 122.143 dolari. Tenismenul originar din Sibiu face parte şi din echipa de Cupa Davis a României.

Victor Cornea a devenit cunoscut încă din 2014, atunci când avea numai 20 ani, după ce era sparring-partner al lui Klaus Iohannis. Victor Cornea şi Klaus Iohannis au jucat tenis chiar şi la scurt timp după ce Klaus Iohannis obţinuse primul mandat de preşedinte al României.

Andreea Bălan a dezvăluit ce a descoperit în casa părinţilor lui Victor Cornea: „Am avut un şoc de bucurie”

Andreea Bălan a dezvăluit ce a descoperit în casa părinţilor lui Victor Cornea. Îndrăgita cântăreaţă, care este jurat în emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, a fost încântată de ce a putut găsi acolo.

Andreea are o relaţie foarte frumoasă cu Victor Cornea. Cântăreaţa se înţelege de minune şi cu familia tenismenului.

În meditațiile mele vedeam un lan de floarea soarelui tot timpul și mă simțeam acasă. În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație și un șoc de bucurie să văd că toată casa părinților lui era plină de buchete de floarea soarelui.

Atunci am realizat că el este cel din meditațiile mele, că eu îl vedeam în acele meditații, că îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple, dar era doar o chestiune de timp. Am fost atât fericită să realizez că el este acel suflet cald și bun din meditațiile mele și că astfel ne-am găsit, ne-am chemat unul pe celălalt”, a spus Andreea Bălan, într-un podcast de pe contul său de Youtube.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute Vezi toate știrile
Citește și