Închide meniul
Foto

Andreea Bălan a dezvăluit ce a descoperit în casa părinţilor lui Victor Cornea: „Am avut un şoc de bucurie”

Bogdan Stănescu Publicat: 28 septembrie 2023, 12:51 / Actualizat: 28 septembrie 2023, 15:54

Reclamă
Andreea Bălan a dezvăluit ce a descoperit în casa părinţilor lui Victor Cornea: „Am avut un şoc de bucurie”

Andreea Bălan a dezvăluit ce a descoperit în casa părinţilor lui Victor Cornea

Andreea Bălan şi Victor Cornea / Instagram

Andreea Bălan a dezvăluit ce a descoperit în casa părinţilor lui Victor Cornea. Îndrăgita cântăreaţă, care este jurat în emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, a fost încântată de ce a putut găsi acolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bălan are o relaţie foarte frumoasă cu Victor Cornea. Cântăreaţa se înţelege de minune şi cu familia tenismenului.

Andreea Bălan a dezvăluit ce a descoperit în casa părinţilor lui Victor Cornea: „Am avut un şoc de bucurie”

În meditațiile mele vedeam un lan de floarea soarelui tot timpul și mă simțeam acasă. În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație și un șoc de bucurie să văd că toată casa părinților lui era plină de buchete de floarea soarelui.

Atunci am realizat că el este cel din meditațiile mele, că eu îl vedeam în acele meditații, că îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple, dar era doar o chestiune de timp. Am fost atât fericită să realizez că el este acel suflet cald și bun din meditațiile mele și că astfel ne-am găsit, ne-am chemat unul pe celălalt”, a spus Andreea Bălan, într-un podcast de pe contul său de Youtube.

Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari”, declara Andreea Bălan la postul Antena Stars despre relaţia pe care o are cu părinţii lui Victor Cornea.

Reclamă

„Te iubesc până la stele şi înapoi!” Andreea Bălan a „topit” internetul cu mesajul pentru iubitul său mai tânăr cu 9 ani

Andreea Bălan a „topit” internetul cu mesajul pentru iubitul său mai tânăr cu 9 ani. Victor Cornea a împlinit vârsta de 30 de ani pe 24 septembrie şi a avut parte de o petrecere surpriză.

Andreea Bălan i-a transmis un mesaj emoţionant lui Victor Cornea, în ziua în care jucătorul de tenis a împlinit 30 de ani. Mai mult, Victor Cornea şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de prieteni, dar şi de fetiţele Andreei Bălan.

Andreea Bălan şi Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar relaţia lor este una extrem de solidă. Cei doi se iubesc enorm, iar mesajul transmis de Andreea Bălan pentru iubitul său este unul emoţionant.

Reclamă 4 / 0/3

„Azi este ziua sufletului pe care îl iubesc și îl celebrez pe omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevarată, sinceră, asumată, dedicată și totodată ne-a arătat tuturor ce înseamnă ambiția, munca și perseverenţa! Victor, ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi. La mulți ani! Își doresc să ajungi acolo unde meriți să fii!”, a scris Andreea Bălan pe reţelele de socializare.

Cei doi au oferit imagini emoţionante şi când artista a împlinit 39 de ani

Andreea Bălan a postat mai multe imagini emoţionante cu iubitul său, în ziua în care împlineşte 39 de ani. Andreea Bălan şi jucătorul de tenis Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată alături de Victor Cornea. Vedeta de la Antena 1 a postat, chiar de ziua ei, mai multe imagini emoţionante alături de victor Cornea.

Azi, de ziua mea, vreau sa împărtăşesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită şi sunt mai fericita ca niciodată”, este mesajul postat de Andreea Bălan pe reţelele de socializare, care însoţeşte imaginile în care apare alături de iubitul său.

Victor Cornea, care este cu 9 ani mai tânăr decât Andreea Bălan, a reacţionat imediat şi i-a transmis, public, un mesaj superb. „La mulţi ani fericiţi, iubito”, a scris Victor Cornea.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și