Închide meniul
Foto

Andreea Bîrsan a convins un milionar să achite o notă de plată de 100.000 de euro. Ce a comandat Julius Maximilian într-un club din Bucureşti

Publicat: 25 mai 2021, 10:20 / Actualizat: 25 mai 2021, 14:02

Ea la adus în România pe tânărul care a plătit 100.000 de euro într-un club din Bucureşti / Instagram andreeabsn

Instagram andreeabsn

Ea la adus în România pe tânărul care a plătit 100.000 de euro într-un club din Bucureşti

  • Andreea Bîrstan şi Julius Maximilian au făcut senzaţie
  • Tânărul stabilit în Elveţia a achitat 100.000 de euro într-un club de fiţe

Potrivit Cancan, Andreea şi Julius Maximilian s-au cunoscut de Revelion, în Dubai. Românca este din Braşov şi face senzaţie pe conturile de socializare. În startul acestui an a fost răsfăţată de tânărul stabilit în Elveţia cu buchete imense de flori, plimbări cu avionul privat şi cadouri luxoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bîrsan a convins un milionar să achite o notă de plată de 100.000 de euro

Julius a călcat pe urmele lui Adrian Mititelu Jr. S-a făcut remarcat sâmbătă, într-un club de fiţe din Capitală. Puştiul a atras imediat toată atenţia asupra lui iar, la final, a achitat o notă de plată uriaşă. Nu mai puţin de 100.000 de euro l-a costat distracţia.

Julius Maximilian nu s-a uitat la bani. Românul este crescut în Elveţia şi are 34 de ani. A venit de la Geneva cu un avion privat şi şi-a adus alături de el prietena şi câţiva prieteni apropiaţi.

Reclamă

Pentru câteva ore de distracţie au ajuns să achite o „avere”. Şi-au comandat patru șampanii Armand de Brignac, 45 de șampanii Dom Perignon Rose şi 1 șampanie Dom Perignon Rose Vintage 2003 Jeroboam.

Băutura a fost servită cu steagul Elveţiei fluturând şi spectacolul l-a costat pe Julius nu mai puţin de 100.000 de euro. Nota nu a fost o problemă pentru el.

Reclamă

Potrivit sursei citate anterior, Andreea a studiat la VIA University College, din Danemarca. Tot acolo urmează acum cursurile de masterat. Andreea Bîrsan a convins un milionar să facă show în clubul de fiţe din Bucureşti.

Citește și:

Adrian Mititelu Jr. a dat tonul petrecerii în Mamaia

La începutul lunii, Adrian Mititelu Jr. a sărbătorit pe cinste la Mamaia victoria. Fiul patronului oltenilor a comandat, la un club de fiţe, cea mai scumpă şampanie.

Băutura i-a fost adusă pe imnul UEFA Champions League, chiar înainte ca FC U Craiova să obţină promovarea în Liga 1. Pe de altă parte, Mititelu Jr a uitat şi de problemele tatălui său, aflat după gratii.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta iubită a "Prinţişorului Craiovei"
Diverse • 21 mart., 13:00
FOTO
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta „Prinţişorului Craiovei”
"Prinţişorul Craiovei" s-a despărţit de "Buneasa de la Urlaţi"
Diverse • 15 mart., 9:08
FOTO
„Prinţişorul Craiovei” s-a despărţit de „Buneasa de la Urlaţi”. Rolul incredibil pe care l-ar fi avut milionarul Adrian Mititelu
"Prinţişorul Craiovei" şi tatăl său, apariţie de peste 700.000 de euro
Extra • 11 mart., 9:06
FOTO
„Prinţişorul Craiovei” şi tatăl său, apariţie de peste 700.000 de euro în seara în care au primit o lovitură cruntă de la rivali
Scandal uriaş la finalul derby-ului FCU Craiova - Universitatea Craiova
Liga 1 • 10 mart., 23:42
Scandal uriaş la finalul derby-ului FCU Craiova – Universitatea Craiova! Adrian Mititelu Jr. a intervenit de urgenţă
"Prinţesa Băniei", fiica lui Adrian Mititelu, este o frumuseţe uimitoare. Imagini rare cu Gabriela, unica fiică a milionarului
Diverse • 19 feb., 16:37
FOTO
„Prinţesa Băniei”, fiica lui Adrian Mititelu, este o frumuseţe uimitoare. Imagini rare cu Gabriela, unica fiică a milionarului