Închide meniul
Foto

Andreea Bîrsan şi iubitul ei fac senzaţie la Saint-Tropez. S-au apucat de golf după ce au plătit o avere pe o notă de plată

Publicat: 7 iunie 2021, 19:34

Andreea Bîrsan şi iubitul ei fac senzaţie la Saint-Tropez

Andreea Bîrsan

  • Andreea Bîrsan este într-o relaţie cu Julius Maximilian
  • Cei doi joacă golf la Saint-Tropez

Tânăra din România şi milionarul Julius Maximilian au atras toată atenţia în momentul în care şi-au comandat 50 de şampanii. Nu a avut probleme să achite nota de plată uriaşă, de 100.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bîrsan şi iubitul ei fac senzaţie la Saint-Tropez. Imagini spectaculoase

Julius are 34 de ani şi locuieşte în Elveţia. A venit de la Geneva cu un avion privat şi şi-a adus alături de el iubita şi câţiva prieteni apropiaţi.

Pentru câteva ore de distracţie, aceştia au ajuns să achite o sumă incredibilă. Şi-au comandat patru șampanii Armand de Brignac, 45 de șampanii Dom Perignon Rose şi 1 șampanie Dom Perignon Rose Vintage 2003 Jeroboam.

Reclamă

Julius Maximilian şi Andreea Bîrsan nu se uită la bani nici după plecarea din România. Au zburat cu avionul privat direct la Sint-Tropez şi s-au cazat într-o locaţie exclusivistă. S-au apucat sportul bogaţilor şi îşi petrec toată ziua pe terenul de golf.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Andreea Bîrsan (@andreeabsn)

Andreea se bucură de vacanţă. Tânăra a studiat la VIA University College, din Danemarca. Tot acolo urmează cursurile de masterat. Andreea Bîrsan şi iubitul ei milionar s-au cunoscut de Revelion, în Dubai.

Românca este din Braşov şi face show pe conturile de socializare. Are aproape 10.000 de urmăritori. Andreea Bîrsan şi iubitul ei fac senzaţie la Saint-Tropez, iar imaginile postate pe Instagram vorbesc de la sine.

Reclamă
Reclamă