Închide meniul
Foto

Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 martie 2024, 15:01

Andreea Sasu este însărcinată. Fotomodelul român de 34 de ani este însărcinată cu celebrul designer Philipp Plein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Sasu este din nou în centrul atenţiei în presa internaţională. Românca este însărcinată cu celebrul designer Philipp Plein, cel care a şi dat marea veste.

Andreea Sasu este însărcinată

Andreea Sasu a decis să se împace cu Philipp Plein. Cei doi s-au despăţit din cauza faptului că bărbatul ar fi înselat-o. Andreea Sasu a devenit cunoscută după ce a participat în mai multe emisiuni din Italia. Aceasta a avut relaţii cu fotbalistul Riccardo Saponara, dar şi cu pilotul moto GP, Andrea Iannone. Andreea Sasu este o persoană extrem de activă pe reţelele de socializare. Tânăra originară din Paşcani are numai puţin de 150 de mii de următori care o copleşesc cu complimente la fiecare postare.

Conform celor de la rotalianul.ro, Andreea s-a mutat la Milano încă de la vârsta de 20 de ani. Andreea Sasu a colaborat, de-a lungul timpului, cu mai multe case de modă. Într-un interviu acordat în trecut, Andreea Sasu mărturisea că încă din copilărie visa să devină fotomodel. Pe lângă modă, Andreea este pasionată şi de sport. Mai mult, conform sursei citate, Andrea practică kickboxing.

”Ajunsă în Italia, chiar dacă făceam parte dintr-o agenţie de modă, la început a fost foarte greu. Am mers pe ideea că aşa păţeşte toată lumea care vrea să se realizeze.

Reclamă

Nu aveam bani şi pentru a te prezenta la castinguri aveai nevoie să fii tot timpul aranjată, îmbrăcată bine plus alte cheltuieli: tren, metrou, mâncare. Era ca la loterie. Din sute de fete, reprezentanţii evenimentului alegeau, după anumite criterii, puţin peste 20. Aşa că dacă aveai noroc să fii aleasă, îţi scoteai cheltuiala, dacă nu, rămâneai fără bani. Şi tot aşa, aproape doi ani de zile”, povestea românca, în urmă cu câțiva ani, începuturile sale în Peninsulă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și