Închide meniul
Foto

Angela Martini a rupt tăcerea după ce Dragoş Săvulescu a fost arestat în Grecia. „E iubirea vieţii mele, altfel n-aş fi trecut prin Iad pentru el!”

Reclamă

Publicat: 28 septembrie 2021, 11:28

Angela Martini a rupt tăcerea după ce Dragoş Săvulescu a fost arestat în Grecia. „E iubirea vieţii mele, altfel n-aş fi trecut prin Iad pentru el!”

Angela Martini, dezvăluiri despre arestarea lui Dragoş Săvulescu

Instagram angela_martini

Potrivit Ministerului Justiţiei din România, Săvulescu are de ispăşit o condamnare de cinci ani şi şase luni cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia. Angela Martini asigură că soţul ei este nevinovat! Fotomodelul a anunţat care a fost filmul evenimentelor de pe „insula milionarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angela Martini: „L-au implicat pe Dragoş Săvulescu cumva, fără dovezi!”

În noaptea aia eram la restaurant cu niște prieteni, iar la un moment dat a venit un bărbat îmbrăcat în civil, pe care nu-l mai văzusem niciodată. A venit la soțul meu și l-a întrebat: ‘Tu ești Dragoș Săvulescu?’. Soţul meu i-a răspuns: ‘Da’, iar în acel moment i-a spus că este polițist și să îl urmeze. Reacţia mea a fost să pun mâna pe soţul meu, după ce s-a ridicat şi l-am împins înapoi pe scaun.

Dar am avocaţi foarte buni, printre cei mai buni avocați din lume cam prin toate ţările. Nu doar avocaţi care lucrează la cele mai bune firme din lume, ci chiar proprietarii acestora. Le-am dat sentința, le-am dat motivarea, au studiat-o și fiecare a avut propria opinie, dar în final toți au spus că este o glumă! Că nu este corect, că este un mare abuz. Dar e un lucru real, iar noi vorbim despre un caz ce s-a întâmplat acum 19 ani, în 2002. Avea 28 de ani, acum împlineşte 48. L-au implicat pe Dragoș cumva, fără dovezi„, a declarat Angela Martini pentru antenastars.ro.

Angela Martini asigură că îi va fi mereu alături soţului ei, chiar dacă au existat zvonuri că ea a fost cea care l-a dat de gol pe Săvulescu. Fostul conducător de la Dinamo este hotărât să dea România în judecată la CEDO şi să primească despăgubiri.

(Reporter: Este Dragoş iubirea vieţii tale?) Da, evident că este iubirea vieţii mele, altfel n-aş fi trecut prin Iad pentru el! Dacă Dragoş mi-ar fi spus de la începutul relaţiei că aşa se va întâmpla, şi aş fi putut vedea tot, cum s-ar fi întâmplat de la început, ca un film, înainte de a fi împreună, chiar şi aşa tot aş fi fost cu el!

Reclamă

A fost greu şi pentru mine, dar am acceptat lucrurile diferit. Nu pot să spun că nu am avut momente în care am plâns, în care am fost la pământ, în care n-am mâncat sau că nu am fost stresată, dar cât de mult timp poţi face asta? Trebuie să lupţi! Ai două variante: să plângi şi să nu faci nimic sau să treci la luptă. Eu am ales să lupt, pentru că altfel nu s-ar fi schimbat nimic. Nu există nimic mai nobil decât să lupţi pentru adevăr şi pentru iubire. Pentru ce trăieşti, altfel?„, a mai spus Angela Martini.

Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu

Angela Martini are 35 de ani și este soția lui Dragoș Săvulescu. Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, după un an și jumătate de relație.

Născută în Albania, la Shkoder, Angela Martini s-a mutat în Elveția când avea 10 ani. Cariera de model și-a început-o după ce a ajuns, alături de familie, în Statele Unite. A semnat cu NEXT Model Management, din Florida, și cu Elite Model Management din New York City. După ce a primit mai multe premii a decis să facă pasul următor. În 2010 a participat la Miss Universe Albania și a fost desemnată marea câștigătoare.

Reclamă 4 / 0/3

În acest an, Angela ar fi câștigat peste 1 milion de dolari, potritiv celebsagewiki.com. Averea lui Dragoș Săvulescu este estimată la 10 milioane de euro. Fostul acționar al lui Dinamo are mari probleme cu legea după ce a fost judecat în același dosar cu Cristi Borcea.

Recomandări
  • Dragoş Săvulescu a fost acţionarul lui Dinamo
  • Omul de afaceri a fost arestat în Mykonos

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și