Închide meniul
Foto

Cum a ajuns Dragoș Săvulescu să fie reținut de polițiștii greci. A fost „trădat”, uluitor, chiar de soție și prieteni

Reclamă

Publicat: 9 august 2021, 10:38

Cum a ajuns Dragoș Săvulescu să fie reținut de polițiștii greci. A fost „trădat”, uluitor, chiar de soție și prieteni

Angela Martini, dezvăluiri despre arestarea lui Dragoş Săvulescu

Instagram angela_martini

Condamnat, în 2019, la cinci ani și jumătate de închisoare cu executare, Săvulescu a ales să se distreze în Mykonos. A părăsit Italia, țară din care nu a putut fi extrădat de statul român, și acum are de suferit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum a ajuns Dragoș Săvulescu să fie reținut de polițiștii greci

Omul de afaceri a fost dat de gol chiar de fotomodelul cu care s-a căsătorit în 2017, în Las Vegas. Angela Martini a postat mai multe imagini în care apare, la o masă, alături de Dragoș Săvulescu și mai mulți de prieteni.

Dragoș Săvulescu, dat de gol de Angela Martini
Dragoș Săvulescu, dat de gol de Angela Martini

Cea care a fost Miss Albania 2010 a evitat să anunțe unde se află. Totuși, una dintre fetele din grup, nu s-a ferit și a făcut publice mai multe poze în care a dezvăluit că este în Mykonos. A fost eroarea care le-a alertat pe autoritățile din România. La scurt timp distanță, Dragoș Săvulescu a fost reținut.

În urma cooperării polițienești internaționale, Dragoș Săvulescu a fost reținut, de autoritățile elene, noaptea trecută, în Grecia (Mykonos). Astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanței, pentru confirmarea mandatului european de arestare„, se anunță într-un comunicat al Inspectoratul General al Poliției Române, potrivit g4media.ro.

Săvulescu fusese acuzat de complicitate la abuz în serviciu şi a făcut parte dintr-un grup infracţional organizat care a prejudiciat statul român cu 114 milioane de euro într-un dosar referitor la retrocedarea de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia. Printre inculpați a fost și Cristi Borcea.

Reclamă

Dragoș Săvulescu: „Nu sunt un criminal. O mare nedreptate mi s-a făcut!”

În octombrie, omul de afaceri a transmis, pe reţelele de socializare, că nu va putea fi extrădat în România şi că mandatul de arestare a fost anulat. Nu a luat în calcul varianta că va părăsi Italia.

Cand m-am prezentat in fata autoritatilor italiene, in Ianuarie, am stat in arest O ZI, nu o saptamana! Dupa o saptamana ati aflat voi, e o mare diferenta!

Nu sunt un criminal, sunt un om care lupta pentru justitie si pentru propria viata, in conditiile in care o mare nedreptate mi s-a facut! Si sunt un invingator!

Reclamă 4 / 0/3

Extradarea mea în România a fost respinsă încă de acum o luna și jumătate, iar sentința de condamnare a devenit o sentința italiană și urmează a se execută în Italia, conform legii italiene. Tot conform legii italiene, pedeapsa a fost redusă semnificativ și a devenit pedeapsa alternativă la pedeapsa cu închisoarea. Mai pe românește – “cu suspendare”. Hotărârea este definitivă

ÎN CONCLUZIE, NU MAI E NICIO EXTRĂDARE ȘI NU SUNT NICIUN FUGAR! MANDATUL DE ARESTARE EUROPEAN A FOST ANULAT!!! Că și procedura, în câteva săptămâni urmează a se anula și mandatul de executare a pedepsei din România, e doar o chestiune formală. În acest sens, o cauza se află deja pe rolul instanței din România. Problema este închisă, disperatilor! În prezent trăiesc în condiții legale într-o țară civilizată, cu justiție reală! Dacă nu mă credeți, întrebați oficial Ministerul Justiției. Sunt sigur că va va răspunde cu plăcere!”, a transmis Dragoș Săvulescu pe contul său de Facebook.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și