Închide meniul
Foto

Angela Martini, mesaj în albaneză după ce ar fi contribuit la reţinerea lui Dragoş Săvulescu în Mykonos. Cum neagă că şi-ar fi dat soţul de gol

Publicat: 12 august 2021, 17:25

Angela Martini a avut o primă reacţie după ce Dragoş Săvulescu a fost reţinut în Mykonos. Soţia fostului acţionar de la Dinamo a transmis un mesaj codat, în albaneză.

Reclamă
Cum a ajuns Dragoș Săvulescu să fie reținut de polițiștii greci

Angela Martini, dezvăluiri despre arestarea lui Dragoş Săvulescu

Instagram angela_martini

Fostul Miss Albania a reacţionat pe Instagram, la trei zile după ce Dragoş Săvulescu a ajuns pe mâna poliţiştilor greci. Între timp, omul de afaceri a părăsit arestul, dar nu are voie să părăsească „insula milionarilor”. A fost pus sub control judiciar.

Reclamă

Angela Martini, mesaj în albaneză după ce ar fi contribuit la reţinerea lui Dragoş Săvulescu

Angela Martini a portat mesajul „Besa” şi un emoticon cu o faţă zâmbitoare. Mai mult, a lansat şi îndemnul „google it„.

Reclamă

„Besa” este un vechi termen albanez şi poate fi trandus astfel: „demn de încredere„, „cuvânt de onoare„, „om de cuvânt” sau „a ţine o promisiune„. Soţia lui Dragoş Săvulescu a negat astfel faptul că ar fi alertat autorităţile din România şi că ar fi indicat faptul că se află în Mykonos.

Cum a ajuns Dragoș Săvulescu să fie reținut de polițiștii greci

Dragoș Săvulescu a fost reținut, luni, de polițiștii din Grecia. Fostul acționar al lui Dinamo, condamnat în dosarul Retrocedărilor, ar fi fost dat de gol chiar de prietenii cu care își petrecea vacanța pe „insula milionarilor”.

Condamnat, în 2019, la cinci ani și jumătate de închisoare cu executare, Săvulescu a ales să se distreze în Mykonos. A părăsit Italia, țară din care nu a putut fi extrădat de statul român, și acum are de suferit.

Omul de afaceri a părut că a fost dat de gol chiar de fotomodelul cu care s-a căsătorit în 2017, în Las Vegas. Angela Martini a postat mai multe imagini în care apare, la o masă, alături de Dragoș Săvulescu și mai mulți de prieteni.

Chiar dacă Angela a evitat să anunțe unde se află, una dintre fetele din grup nu s-a ferit și a făcut publice mai multe poze în care a dezvăluit că este în Mykonos. A fost eroarea care le-a alertat pe autoritățile din România. La scurt timp distanță, Dragoș Săvulescu a fost reținut.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea