Închide meniul
Foto

Anunţ de ultimă oră despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Când se vor semna actele. Adevărul despre vizita soţiei lui Reghecampf la mănăstire

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 septembrie 2021, 9:07

Anunţ de ultimă oră despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Când se vor semna actele. Adevărul despre vizita soţiei lui Reghecampf la mănăstire

Acuzat de Anamaria Prodan că a furat banii familiei, Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre averea lui

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor semna actele de divorţ în perioada imediat următoare, anunţă playsport.ro. Anamaria Prodan a apelat la o ultimă soluţie pentru a-şi salva căsnicia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A mers la părintele Ciprian Grădinaru, care este considerat urmaşul lui Arsenie Boca, pentru a se spovedi şi a-i cere sfatul. Conform sursei citate, Anamaria Prodan apelează de fiecare dată la parintele Ciprian Grădinaru atunci când trece prin momente dificile, aşa cum este şi acesta.

Apropiaţii Anamariei Prodan susţin că aceasta a stat câteva ore cu părintele Ciprian Grădinaru. Între cei doi este o relaţie mai strânsă, iar Anamaria Prodan apelează la sfaturile acestuia de fiecare dată când trece prin momente grele.

Anamaria Prodan, vizită la mănăstire

Anamaria Prodan s-a schimbat total. În plin scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, impresara a mai făcut un gest la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. Prodanca pare că vrea să își găsească liniștea sufletească, după mai multe luni în care numele său și al soțului ei a fost tot mai vehiculat în presa mondenă!

Anamaria Prodan a negat de fiecare dată că ar avea problemele în căsnicia cu Laurențiu Reghecampf şi că cei doi ar urma să divorţeze. Asta deşi au apărut și imagini cu antrenorul celor de la Universitatea Craiova cu presupusa amantă. Mai mult, agentul nu s-a ferit niciodată să arate dovezile de iubire din partea lui Reghe, deși atmosfera dintre cei doi avea toate motivele să devină tensionată.

Reclamă

Anamaria Prodan a apelat la părintele Ciprian Grădinaru de la Mânăstirea Sihăstria. Preotul, supranumit “chirurgul sufletelor”, este un personaj destul de cunoscut în rândul vedetelor, care au apelat în mai multe rânduri la ajutorul acestuia, pentru harul prezicerii și pentru că rugăciunea rostită de dânsul izgonește pe Satana.

Biserica micuță în care slujește acesta se află în București, lângă hotelul Marriott, iar locația făcută din lemn este de cele mai multe ori neîncăpătoare. I s-a dus vestea că e preotul care citește gândurile și alină sufletul. De această dată a venit și rândul Anamariei Prodan să îi facă o vizită preotului, pe care l-a întâlnit la Catedrala Neamului, iar momentul a fost imortalizat de impresară, care a distribuit ulterior fotografia pe Instastory.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și