Închide meniul
Foto

Anunţ incredibil despre femeile din viaţa lui Cristi Borcea. Au ajuns să petreacă vacanţe în acelaşi loc

Reclamă

Publicat: 27 august 2021, 8:57

Anunţ incredibil despre femeile din viaţa lui Cristi Borcea. Au ajuns să petreacă vacanţe în acelaşi loc

Cristi Borcea a rupt tăcerea despre prima sa iubită

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO.

Anunţ incredibil despre femeile din viaţa lui Cristi Borcea

Viaţa lui Cristi Borcea a fost mereu una tumultoasă, însă se pare că lucrurile s-au aranjat pentru fostul patron al lui Dinamo, iar familia acestuia este una inedită. Motivul? Soţia omului de afaceri, Valentina Pelinel, şi fostele sale neveste, Mihaela şi Alina, se înţeleg foarte bine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit viva.ro, cele trei femei importante din viaţa lui Cristi Borcea îşi petrec vacanţele în acelaşi loc. Ba mai mult, Mihaela şi Alina sunt foarte bune prietene, deşi aceasta din urmă i-a fost amantă milionarului român şi a reprezentat motivul principal pentru divorţul de Mihaela.

Recent, prietenia dintre cele două foste soţii a ieşit la iveală. La ziua de naştere a Gloriei, fetiţa Alinei cu Cristi Borcea, Mihaela a postat mai multe imagini în care o ţine în brate pe micuţă. „La mulți ani, Gloria, copil frumos și bun!! Love you!”, a scris aceasta.

Cristi Borcea are grave probleme de sănătate

Cristi Borcea are grave probleme de sănătate. Fostul patron al lui Dinamo suferă, de mai bine de un deceniu, din cauza fotbalului. Titlul pierdut în 2009, atunci când Unirea Urziceni a devenit în premieră campioana României, l-a devastat pe Borcea.

De atunci nu mai poate să doarmă fără somnifere, iar în 2012 a suferit o operație pe cord. De altfel, în 2016 au fost găsite nu mai puțin de 443 de pastile psihotrope în celula în care era încarcerat în penitenciarul Poarta Albă.

Reclamă

„Dorm între trei și șase ore, depinde de pastilă. Nu există seară… primul șoc l-am avut în 1999, când am pierdut campionatul cu Rapid. Atunci doctorii de la echipă m-au făcut să adorm cu acupunctură. Nu există o zi în care să nu iau trei sau patru medicamente psihotrope.

Eu n-am mai făcut sport după Covid, dar când fac iau pastilele la jumătate. Din 2009 nu a fost nicio zi fără să dorm fără medicamente psihotrope„, a declarat Cristi Borcea, în acest an, la Kanal D.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și