Închide meniul
Foto

Cristi Borcea are grave probleme de sănătate. Calvarul prin care trece afaceristul care are nouă copii cu patru femei!

Reclamă

Publicat: 26 august 2021, 16:14 / Actualizat: 26 august 2021, 18:09

Cristi Borcea are grave probleme de sănătate. Calvarul prin care trece afaceristul care are nouă copii cu patru femei!

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel

Hepta

De atunci nu mai poate să doarmă fără somnifere, iar în 2012 a suferit o operație pe cord. De altfel, în 2016 au fost găsite nu mai puțin de 443 de pastile psihotrope în celula în care era încarcerat în penitenciarul Poarta Albă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea are grave probleme de sănătate

Dorm între trei și șase ore, depinde de pastilă. Nu există seară… primul șoc l-am avut în 1999, când am pierdut campionatul cu Rapid. Atunci doctorii de la echipă m-au făcut să adorm cu acupunctură. Nu există o zi în care să nu iau trei sau patru medicamente psihotrope.

Eu n-am mai făcut sport după Covid, dar când fac iau pastilele la jumătate. Din 2009 nu a fost nicio zi fără să dorm fără medicamente psihotrope„, a declarat Cristi Borcea, în acest an, la Kanal D.

Fanii lui Dinamo speră să îl convingă pe Borcea să revină la echipă, mai ales că gruparea din Ștefan cel Mare are mare nevoie de ajutor pe plan financiar. Clubul a intrat în insolvență și are datorii totale de 8 milioane de euro. Riscă să nu primească licența pentru sezonul viitor.

Cristi Borcea nici nu vrea să audă de o revenire la Dinamo, mai ales din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat după cei 14 ani în care a fost acționar majoritar. Echipa a cucerit, în acea perioadă, 4 titluri, 6 Cupe ale României și 2 Supercupe.

Reclamă

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are 3 copii cu Valentina Pelinel, însă ar mai vrea să facă unul. Afaceristul de 50 de ani are 9 copii, cu vârste între un an și opt luni și 23 de ani. Au fost făcuți cu 4 femei diferite. Patrick (23 de ani) și gemenii Antonia Melissa și Angelo (17 ani), cu Mihaela, George (9 ani) și Gloria (7 ani), cu Alina Vidican şi Carolyn (14 ani), cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel.

Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nicio problemă„, a declarat Cristi Borcea, la finalul anului trecut.

Fostul patron de la Dinamo continuă să fie unul dintre cei mai bogați români. A încheiat 2020 cu o avere de aproximativ 82 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și