Închide meniul
Foto

Anunțul făcut de fiica Anamariei Prodan, după ce a fost surprinsă alături de un bărbat celebru din România

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 mai 2022, 9:42

Anunțul făcut de fiica Anamariei Prodan, după ce a fost surprinsă alături de un bărbat celebru din România

"Eşti bătăușă?". Răspuns fără ocolișuri al fiicei Anamariei Prodan

Sarah Dumitrescu, alături de mama ei, Anamaria Prodan / Instagram

Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, are 22 de ani și e singură. Vedeta a fost surprinsă alături de un bărbat celebru din România, dar asigură că nu poate să-și facă iubit în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sarah Dumitrescu neagă că ar avea o relație cu Lino Golden. Cei doi au fost surprinși în mai multe rânduri, dar fiica Anamariei Prodan asigură că nu ar da SUA pentru România și nu crede că poate să-și facă un iubit în țară.

Anunțul făcut de fiica Anamariei Prodan, după ce a fost surprinsă alături de Lino Golden

„Ce apare în presă nu întotdeauna este adevărat. Cu cine apar eu ori îmi este vreun prieten foarte bun, ori nu este adevărat. Nu am un iubit la acest moment, cel puțin nu acum! Este foarte greu să-mi fac un iubit în România, mai ales că eu stau în America. Dar, cine știe, vom vedea!”, a spus Sarah, potrivit click.ro.

Sarah este fiica din căsnicia Anamariei Prodan cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu. Tânăra calcă pe urmele tatălui ei şi este legitimată la Cal Poly Mustangs. A ajuns astfel să îşi permită viaţa din Statele Unite ale Americii.

„Pe 20 mai, merg la lotul național care începe pregătirea la Izvorani. O să călătorim în fiecare week-end în altă țară pentru că am competiții. Campionatul în America începe în noiembrie.

Reclamă

Îmi place aici în vacanță, pentru că sunt alături de prietenii mei, de familia mea. De fiecare dată când vin în București este ca o vacanță pentru mine, dar mai mult de o vacanță nu m-aș mai întoarce aici. Tot America îmi place. Eu am fost născută acolo, am trăit acolo. Pentru mine Bucureștiul este doar o vacanță! Mi-a rămas în suflet această vară!

A fost cea mai frumoasă vacanță pe care am avut-o până acum. Am stat două luni. Am fost și în Monaco o săptămână cu prietena mea cea mai bună, m-am împrietenit cu multă lume. în fiecare zi, am făcut ceva interesant. Mi-a rămas în suflet această vară”, a mai spus Sarah.

Cum face Sarah Dumitrescu rost de bani

Sarah Dumitrescu a asigurat că a ajuns la independență financiară și nu mai are nevoie să primească bani de la Anamaria Prodan ca să se susțină.

Reclamă 4 / 0/3

„Tatăl meu a fost norocul meu în viață, fără el nu eram aici. Eu fac parte din lotul național al României. Eu am banii mei, am salariul meu. Ce îmi dă mama e cadou, sau dacă vrea ea să-mi dea ceva, dar eu nu depind de mama mea„, a declarat Sarah Dumitrescu la antenastars.ro.

Sportiva a trecut prin momente emoţionante luna trecută, când a însoţit-o la Tribunal pe Anamaria Prodan. Agentul de jucători a avut al doilea termen în procesul de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. A izbucnit în plâns în momentul în care l-a văzut pe fratele ei vitreg, Luca Reghecampf.

Sarah Dumitrescu a ţinut să anunţe că nu a mai discutat cu antrenorul Universităţii Craiova şi că o susţine 100% pe Anamaria Prodan.

„(Reporter: Ai mai vorbit cu Laurențiu Reghecampf, tatăl tău vitreg? În ce relații mai sunteți?) Eu, personal, nu am mai comunicat cu el! Eu sunt alături de mama mereu, iar dacă va avea nevoie de ceva de la mine mereu o să-i fiu alături„, a precizat fiica Anamariei Prodan pentru click.ro.

Laurențiu Reghecampf și-ar fi părăsit propriul fiu

La începutul lunii aprilie, Anamaria a mers la procesul de divorț alături de Sarah și Bebeto, care au dat nas în nas cu Laurențiu Reghecampf. Vedeta a susținut însă că antrenorul a avut un comportament extrem de rece faţă de copii.  Prodan a spus că Laurenţiu Reghecampf nu şi-a salutat copiii şi nici nu i-a atins, deşi nu îi mai văzuse de un an de zile.

Nu și-a salutat copiii, nu i-a atins, nu s-a uitat la ei nici după un an! Asta cel mai urat lucru de pe pământ! Și doi la mâna, așa cum este el și ce a făcut din viață lui și din viață tuturor, refuză să meargă la notar! Nu vrea să mergem frumos să închidem, să nu știe vântul și pământul!”, a spus, extrem de mâhnită, Anamaria Prodan, conform spynews.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și