Închide meniul

Anunţul momentului despre Michael Schumacher! Soţia campionului rupe tăcerea

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 septembrie 2021, 14:21

Anunţul momentului despre Michael Schumacher! Soţia campionului rupe tăcerea

Profimediaimages

Corinna Schumacher a vorbit despre starea de sănătate a soţului ei, într-un documentar care urmează să fie difuzat în data de 15 septembrie, anunţă L’Equipe.fr. Fostul pilot de Formula 1 în vârstă de 52 ani, nu a mai apărut în public din decembrie 2013, când a fost victima unui grav accident de schi la Meribel, în Alpii francezi, iar de atunci familia sa a păstrat secretul în privinţa stării sale de sănătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care este starea lui Michael Schumacher

Soția lui Michael Schumacher a făcut dezvăluirile momentului despre fostul pilot de la Ferrari. Amănuntele nu sunt deloc încurajatoare. Site-ul Tele-Loisirs a dezvăluit o parte din mărturisirile făcute de Corinna Schumacher în documentarul respectiv.

„Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi. Dar nu sunt singura căreia îi lipseşte. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michel este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere”, a declarat soţia fostului campion.

„Suntem împreună, trăim împreună acasă. El este supus unui tratament. Facem totul pentru a-i îmbunătăţi starea, pentru a ne asigura că se simte confortabil şi pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră. Orice s-ar întâmpla, voi face tot ce pot. O vom face cu toţii. Ca familie, încercăm să mergem mai departe, aşa cum ar fi dorit Michael şi cum i-ar fi plăcut în continuare. Viaţa merge înainte. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael”, a mai spus Corinna Schumacher.

Michael Schumacher, o legendă a Formulei 1

Michael Schumacher a disputat 306 Mari Premii de Formula 1 pe parcursul carierei sale, obţinând în total 91 de victorii, între 1991 şi 2012. El a cucerit de şapte ori titlul de campion mondial în cea mai puternică competiţie automobilistică a planetei, în 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004, primele două cu echipa Benetton iar celelalte cinci cu scuderia Ferrari.

Reclamă

Marele campion din Formula 1 a suferit un accident cumplit la schi, în stațiunea Meribel, din Alpii francezi. Pe 29 decembrie 2013, fostul pilot de la Ferrari s-a lovit cu capul de o piatră și a fost transportat de urgență la spitalul din Grenoble, unde a fost ținut în comă timp de șase luni. De atunci și până în prezent, Michael Schumacher a intrat într-un proces de recuperare, însă progresele au fost minime.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro Vezi toate știrile
Citește și