Închide meniul
Foto

Apariţie fabuloasă a femeii de 74 de ani care arată ca o adolescentă la gala Premiilor Oscar 2024: „Perfecţiune!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 martie 2024, 11:11 / Actualizat: 12 martie 2024, 16:49

Apariţie fabuloasă a femeii de 74 de ani care arată ca o adolescentă la gala Premiilor Oscar 2024: „Perfecţiune!”

Cum arată, în costum de baie, vedeta de 74 de ani care este confundată cu o adolescentă

Vera Wang s-a fotografiat la piscină / Instagram

Apariţie fabuloasă a lui Vera Wang la gala Premiilor Oscar 2024. Vera Wang a atras toate privirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera Wang a împlinit 74 de ani, dar are o condiţie fizică de invidiat. Mulţi dintre fanii săi spun că arată ca o adolescentă. Iar la Premiile Oscar a atras toate privirile. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO CU VERA WANG)

Apariţie fabuloasă a lui Vera Wang la gala Premiilor Oscar 2024

Vera Wang a postat două imagini pe reţelele de socializare, iar fanii au copleşit-o cu complimente. „Perfecţiune„, „Eşti frumoasă!” sau „Clasă, eleganţă şi frumuseţe„, au scris fanii.

Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă

Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă a fost dezvăluit chiar de Vera Wang. Creatoarea de modă susţine că are o dietă nonconformistă. Combinaţia propusă de Wang conţine hamburgeri şi votcă, un lucru greu de acceptat de majoritatea oamenilor. Dar sunt lucrurile care au ajutat-o pe fosta patinatoare să se menţină într-o formă de vis.

„Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință.

Reclamă

Beau vodcă și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt mare fan McDonalds. Beau vodca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la aceste amestecuri”, a spus Vera Wang, pentru Forbes.

Vera Wang, povestea incredibilă a milionarei de 74 de ani

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 74 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

Reclamă 4 / 0/3

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și