Închide meniul
Foto

Apariţie fabuloasă a vedetei de 73 de ani care arată ca o adolescentă. A îmbrăcat o rochie minusculă şi a uluit pe toată lumea!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 noiembrie 2022, 19:22

Apariţie fabuloasă a vedetei de 73 de ani care arată ca o adolescentă. A îmbrăcat o rochie minusculă şi a uluit pe toată lumea!

Apariţie fabuloasă a vedetei de 73 de ani care arată ca o adolescentă

Vera Wang, alături de Vanessa Hudgens la gala de decernare a premiilor CFDA / Profimediaimages

Spectacol total la gala de decernare a premiilor CFDA, acolo unde toate privirile au fost întoarse de o apariţie fabuloasă a vedetei de 73 de ani care arată ca o adolescentă. Fosta patinatoare Vera Wang şi-a ascuns din nou vârsta într-un mod uluitor şi a fost în centrul atenţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cunoscuta creatoare de modă a apărut cu o rochie minusculă la gala care a avut loc în New York. A avut-o alături pe cântăreaţa şi actriţa Vanessa Hudgens, dar nimeni nu a crezut că diferenţa de vârstă între ele este de 40 de ani!

Apariţie fabuloasă a vedetei de 73 de ani care arată ca o adolescentă. Cum s-a afişat Vera Wang

Vera a avut o ţinută total surprinzătoare pentru vârsta pe care o are (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). A purtat dresuri lungi şi şi-a împletit părul în codiţe.

A dovedit că vârsta este doar un număr, a părut că a găsit fântâna tinereţii„, au scris jurnaliştii de la metro.co.uk. Vera a primit, în cadrul galei, un premiu pentru întreaga carieră.

Fosta sportivă este întrebată mereu cum reuşeşte să se menţină în formă. Vera a recunoscut care este dieta care a ajutat-o să se mențină în formă.

Reclamă

Beau doar apă. Am renunțat să mai beau suc în urmă cu șase ani. A fost cel mai greu lucru să renunț la suc”, a spus Vera Wang, citată de The List.

Nu este singurul mod prin care vedeta se menţine într-o formă de zile mari.

Am început să beau vodcă după ce s-a născut a doua mea fată. Aveam nevoie de un cocktail. Mai întâi, a fost o chestie de o vară. După aceea, a devenit o obișnuință.

Reclamă 4 / 0/3

Beau vodca mea și mănânc un hot dog sau hamburgeri. Sunt un mare fan McDonald’s. Beau vodca cu un Big Mac și cu 4 bucăți de Chicken McNuggets. Sunt bună la aceste amestecuri”, a mai spus fosta patinatoare.

Povestea incredibilă a milionarei de 73 de ani, Vera Wang

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Recomandări
  • Vera Wang a împlinit în luna iunie 73 de ani
  • Fosta patinatoare, apariţie de senzaţie

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și