Închide meniul
Foto

Cum arată de fapt femeia de 73 de ani „acuzată” că ar avea doar 25 de ani. Cum a putut să apară de Halloween

Dan Roșu Publicat: 3 noiembrie 2022, 9:55

Vera Wang

Cum arată de fapt femeia de 73 de ani "acuzată" că ar avea doar 25 de ani.

Vera Wang, în cadrul unui interviu / Instagram

  • Vera Wang are o avere de peste 600 de milioane de dolari
  • Dieta prin care se păstrează în formă

Vera Wang şi-a uimit din nou fanii cu apariţia de Halloween. Fosta patinatoare, ajunsă la 73 de ani a postat mai multe poze, în care le-a demonstrat tuturor că arată ca o adolescentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De această dată, internauţii au fost surprinşi de abdomenul celebrei creatoare de modă. Wang se menţine într-o formă perfectă şi nu se fereşte să arate asta de câte ori are ocazia.

Cum arată de fapt femeia de 73 de ani „acuzată” că ar avea doar 25 de ani

Unii fani s-au grăbit să o numească Verapatra, după vestimentaţia aleasă pentru Halloween, despre care Wang a spus clar că este sărbătoarea ei favorită. „Cum poate fi această femeie atât de sexy?”, s-a minunat alt fan.

Reclamă

Vera Wang ne-a obișnuit cu aparițiile ei incredibile, în urma cărora lumea susține că are mai degrabă 25 de ani, decât 73 de ani, care reprezintă vârsta ei reală.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Vera Wang (@verawang)

Reclamă

Cum arăta Vera Wang în tinereţe

În urmă cu doi ani, fosta patinatoare a postat pe Instagram o poză din tinerețea ei, iar cei de la Yahoo susțin că imaginea e din 1979, moment în care faimoasa creatoare de modă avea 30 de ani.

Imaginea face parte dintr-un shootout Vogue, revistă pentru care a lucrat înainte să înceapă să își construiască un adevărat imperiu. La 23 de ani, ea devenea unul dintre cei mai tineri editori de la Vogue.

Între timp, ajunsă la 73 de ani, Vera arată ca la 25. În mai multe rânduri, ea a vorbit despre dieta care a ajutat-o să se mențină în formă.

Reclamă 4 / 0/3

”Beau doar apă. Am renunțat să mai beau suc în urmă cu șase ani. A fost cel mai greu lucru să renunț la suc”, a spus Vera Wang, citată de The List.

Povestea incredibilă a milionarei de 73 de ani, Vera Wang

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 73 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

„Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Apariţie fabuloasă Vera Wang gala Premiilor Oscar 2024
Diverse • 11 mart., 11:11
FOTO
Apariţie fabuloasă a femeii de 74 de ani care arată ca o adolescentă la gala Premiilor Oscar 2024: „Perfecţiune!”
Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă
Diverse • 16 feb., 12:37
FOTO
Ce a mâncat în fiecare zi din ultimii 30 de ani femeia de 74 de ani care arată ca o adolescentă. Dieta incredibilă
Milionara de 74 de ani a uimit din nou:
Diverse • 20 ian., 9:04
FOTO
Milionara de 74 de ani a uimit din nou: „Acum arăţi de 16 ani! La naiba! Credeam că eu sunt tânără”
Milionara care arată ca o adolescentă la 74 de ani şi-a dezvăluit secretul
Diverse • 31 oct., 12:50
FOTO
Milionara care arată ca o adolescentă la 74 de ani şi-a dezvăluit secretul. „Dietă” uluitoare, la care nimeni nu s-ar fi gândit!
Apariţie fabuloasă Vera Wang gala Premiilor Oscar 2024
Diverse • 10 sept., 14:46
FOTO
Cum arată, în costum de baie, vedeta de 74 de ani care este confundată cu o adolescentă. Secretul formei de invidiat