Închide meniul
Foto

Apariţie răvăşitoare a femeii care a fost marea iubire a lui Ion Ţiriac. A îmbrăcat rochia favorită: „E vintage, are 20 de ani!”

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2023, 14:02

Ion Ţiriac are o avere estimată la 2 miliarde de dolari

Apariţie răvăşitoare a femeii care a fost marea iubire a lui Ion Ţiriac. Cum arată Sophie Ayad

Ion Ţiriac are o avere estimată la 2 miliarde de dolari / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Ion Ţiriac are doi copii cu Sophie Ayad
  • Jurnalista de origine egipteană, apariţie de senzaţie

Apariţie răvăşitoare a femeii care a fost marea iubire a lui Ion Ţiriac, cea care are doi copii cu fostul mare jucător de tenis. Jurnalista de origine egipteană, Sophie Ayad, a trăit 9 ani o poveste de dragoste cu miliardarul român. Nu s-au căsătorit, singura soţie a lui Ţiriac fiind fosta handbalistă Erika Braedt. Au divorţat în 1965.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Doi dintre cei trei copii legitimi ai lui Ion Ţiriac sunt cu Sophie Ayad. Karim şi Ioana Ţiriac sunt moştenitorii imperiului financiar creat de al doilea cel mai bogat român. Potrivit forbes.com, omul de afaceri în vârstă de 83 de ani are o avere estimată la 2 miliarde de dolari.

Apariţie răvăşitoare a femeii care a fost marea iubire a lui Ion Ţiriac. Cum s-a afişat Sophie Ayad

Ayad are 53 de ani şi este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Jurnalista tocmai a fost prezentă la un eveniment monden şi s-a fotografiat cu unul dintre cei mai în vogă designeri. A avut-o alături pe britanica Stella McCartney. Mai mult decât atât, a şi purtat o rochie a britanicei.

Reclamă

Unul dintre designerii mei preferați din toate timpurile… și rochia mea favorită (de 20 de ani, vintage), care este făcută de ea„, a postat Sophie pe contul ei de Instagram.

Sophie şi Ion Ţiriac s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost împreună 9 ani și au rămas în relații excelente. Sophie Ayad a avut mereu numai cuvinte de laudă la adresa fostului jucător de tenis.

Reclamă

Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea în trecut Sophie pentru gsp.ro.

Ion Ţiriac a surprins: „Am 3 copii oficiali şi 30 neoficiali”

Ion Ţiriac a surprins în momentul în care a fost întrebat despre familia sa. Magnatul a anunţat că l-a depăţit chiar şi pe Cristi Borcea, cel care are 9 copii. Ţiriac spune că are 30 de copii neoficiali. Mai mult, acesta a spus cum le va împărţi averea acestora.

Reclamă 4 / 0/3

Magnatul a dezvăluit că toţi urmaşii săi vor împărţi averea sa uriaşă. Ţiriac a afirmat, într-un interviu acordat pentru un site argentinian, că fiecare dintre copiii săi va primi o sumă identică.

Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.)”, a declarat Țiriac, conform rosario3.com, în urmă cu ceva timp.

Visul neîmplinit al lui Ion Ţiriac, la 83 de ani

Chiar dacă a avut o carieră de senzaţie şi a făcut o avere uriaşă, fostul jucător de tenis are un singur regret. Îi pare rău că nu a avut mai mulţi copii şi o viaţă în care să aibă un program bine stabilit.

Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă.

Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul„, a declarat, anul trecut, Ion Ţiriac, potrivit ziare.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 28 mart., 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare