Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac a dezvăluit că l-a depăşit chiar şi pe Cristi Borcea. „Am 3 copii oficiali şi 30 neoficiali”. Modul în care îşi va împărţi miliardarul averea

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 ianuarie 2022, 21:28

Ion Ţiriac a dezvăluit că l-a depăşit chiar şi pe Cristi Borcea. „Am 3 copii oficiali şi 30 neoficiali”. Modul în care îşi va împărţi miliardarul averea

Motivele din spatele divorţului prin care a trecut Ion Ţiriac. Soţia l-ar fi înşelat cu doi bărbaţi

Ion Ţiriac a fost căsătorit o singură dată / Hepta

Ion Ţiriac uimeşte pe toată lumea. L-a depăşit pe Cristi Borcea nu doar la avere ci şi la copii. Tocmai magnatul a fost cel care a făcut dezvăluiri absolut incredibile despre numărul copiilor pe care i-ar avea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Tiriac a dezvăluit că l-a depăşit chiar şi pe Cristi Borcea

Ion Ţiriac a făcut o dezvăluire de proporții. Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România a anunţat că are 33 de copii, dintre care 30 sunt neoficiali. Dar asta nu e tot. Magnatul a dezvăluit că toţi urmaşii săi vor împărţi averea sa care este estimată la 1,6 miliarde de dolari. Ţiriac a afirmat, într-un interviu acordat pentru un site argentinian, că are 33 de copii. Acesta a fost căsătorit o singură dată și are trei copii legitimi, dar și alți 30 nerecunoșcuți, după cum susține chiar el.

„Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.) .”, a declarat Țiriac, conform rosario3.com, în urmă cu ceva timp.

Cum va împărţi magnatul averea pe care o are

Mai mult, fostul jucător de tenis şi antrenor a spus clar că le va lăsa celor 33 de copii toată averea sa. Este conștient că fiecare trebuie să înveţe să îşi facă un rost în viaţă. „Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, a mai spus Ţiriac, potrivit ziare.com.

Ioana Țiriac, fiica de doar 24 de ani a magnatului Ion Țiriac, are probleme la facultate. Tânăra vedetă întâmpină dificultăți atunci când studiază pentru examene. Ioana Natalia este singura fată a lui Ion Țiriac, iar această trăiește visul american. Tânăra de 24 de ani este de o frumusețe răpitoare și studiază la o prestigioasă universitate din Miami.

Reclamă

Ca în viața oricărui student, a venit sesiunea de examene și peste Ioana Țiriac. Fiica magnatului român își împarte „agonia” cu fanii ei. Tânăra de 24 de ani promite că va găzdui o petrecere monstru dacă reușește să promoveze examenele. „Nu înțeleg! Dacă iau examenul la metrici econimici cu nota 10, promit că voi da cea mai mare petrecere acasă din toată istoria!”, a scris Ioana Natalia, pe contul oficial de Instagram.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și