Închide meniul
Foto

Ion Ţiriac a dezvăluit că l-a depăşit chiar şi pe Cristi Borcea. „Am 3 copii oficiali şi 30 neoficiali”. Modul în care îşi va împărţi miliardarul averea

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 ianuarie 2022, 21:28

Ion Ţiriac

Motivele din spatele divorţului prin care a trecut Ion Ţiriac. Soţia l-ar fi înşelat cu doi bărbaţi

Ion Ţiriac a fost căsătorit o singură dată / Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Tiriac a dezvăluit că l-a depăşit chiar şi pe Cristi Borcea

Ion Ţiriac a făcut o dezvăluire de proporții. Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România a anunţat că are 33 de copii, dintre care 30 sunt neoficiali. Dar asta nu e tot. Magnatul a dezvăluit că toţi urmaşii săi vor împărţi averea sa care este estimată la 1,6 miliarde de dolari. Ţiriac a afirmat, într-un interviu acordat pentru un site argentinian, că are 33 de copii. Acesta a fost căsătorit o singură dată și are trei copii legitimi, dar și alți 30 nerecunoșcuți, după cum susține chiar el.

„Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.) .”, a declarat Țiriac, conform rosario3.com, în urmă cu ceva timp.

Reclamă

Cum va împărţi magnatul averea pe care o are

Mai mult, fostul jucător de tenis şi antrenor a spus clar că le va lăsa celor 33 de copii toată averea sa. Este conștient că fiecare trebuie să înveţe să îşi facă un rost în viaţă. „Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, a mai spus Ţiriac, potrivit ziare.com.

Ioana Țiriac, fiica de doar 24 de ani a magnatului Ion Țiriac, are probleme la facultate. Tânăra vedetă întâmpină dificultăți atunci când studiază pentru examene. Ioana Natalia este singura fată a lui Ion Țiriac, iar această trăiește visul american. Tânăra de 24 de ani este de o frumusețe răpitoare și studiază la o prestigioasă universitate din Miami.

Reclamă
Citește și:

Ca în viața oricărui student, a venit sesiunea de examene și peste Ioana Țiriac. Fiica magnatului român își împarte „agonia” cu fanii ei. Tânăra de 24 de ani promite că va găzdui o petrecere monstru dacă reușește să promoveze examenele. „Nu înțeleg! Dacă iau examenul la metrici econimici cu nota 10, promit că voi da cea mai mare petrecere acasă din toată istoria!”, a scris Ioana Natalia, pe contul oficial de Instagram.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” 18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană! Echipele de start 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest
Extra • 12:31
FOTO
Miliardarul Ion Ţiriac, discurs manifest: „Nu este macabru ce spun!” Marele regret al vieţii: „Ce-am făcut în viaţa asta?”
La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac
Diverse • 17 mart., 9:07
FOTO
La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac: „Am dat totul”. Cele două miliarde de dolari nu sunt la copiii omului de afaceri
Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui
Diverse • 15 mart., 11:36
FOTO
„Eu oameni săraci încă nu am văzut” Reacția miliardarului Ion Țiriac, când a fost întrebat despre averea lui: „Nu e macabru!”
Ion Ţiriac o refuză pe Dinamo, dar şi-a dezvăluit planul de milioane
Diverse • 14 mart., 18:59
FOTO
Motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac pleacă în Noua Zeelandă: „Fac o treabă nepopulară!”
Ion Țiriac a „luat foc” atunci când a auzit decizia Simonei Halep
Tenis • 14 mart., 8:33
Ion Țiriac a „luat foc” atunci când a auzit decizia Simonei Halep: „E în SUA, nu la Ciofliceni!” De ce s-a enervat miliardarul