Închide meniul
Foto

Apariţie răvăşitoare a iubitei fiului lui Ion Ţiriac. Acesta a reacţionat imediat

Reclamă

Publicat: 29 septembrie 2022, 17:31

Apariţie răvăşitoare a iubitei fiului lui Ion Ţiriac. Acesta a reacţionat imediat

Sorana Cîrstea e într-o relaţie cu fiul lui Ion Ţiriac

Colaj Instagram

Apariţie răvăşitoare a iubitei fiului lui Ion Ţiriac, iar băiatul miliardarului român a reacţionat imediat. Ion Ion Ţiriac a comentat la o postare a Soranei Cîrstea, iar răspunsul a venit prompt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a postat pe reţelele de socializare o imagine cu ea într-o rochie elegantă. Fiul lui Ion Ţiriac nu a rămas indiferent şi a reacţionat imediat.

Apariţie răvăşitoare a iubitei fiului lui Ion Ţiriac. Acesta a reacţionat imediat

Bag be banging” a fost mesajul fiului miliardarului român, care a primit imediat răspunsul. Sorana Cîrstea i-a răspuns imediat cu două inimioare, semn că relaţia dintre cei doi e una solidă, în ciuda zvonurilor din ultima perioadă.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Sorana Cirstea (@soranacirstea)

„Mi-e dor de tine!” Mesajul care poate declanşa un scandal uriaş în familia lui Ion Ţiriac

Mesajul care poate declanşa un scandal uriaş în familia lui Ion Ţiriac. Ileana Lazariuc şi fiul lui Ion Ţiriac lasă de înţeles că ar putea forma din nou un cuplu. Cei doi au divorţat în 2017, însă ultimele schimburi de replici din mediul online arată o apropiere între cei doi.

Reclamă

Schimbul de mesaje este cu atât mai surprinzător cu cât Ion Ion Ţiriac are o relaţie cu Sorana Cîrstea, una dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din lume. Relaţia dintre cei doi părea a fi una solidă, mai ales că Sorana s-a afişat în public, în urmă cu două săptămâni, cu Ion Ţiriac, tatăl iubitului său

Postarea Ileanei Lazariuc pare să dea o nouă turnură relaţiei pe care Ion Ion Ţiriac o are cu Sorana Cîrstea. Ultimele mesaje amplifică zvonurile unei rupturi între Ion Ion Ţiriac şi Ileana Lazariuc.

Mi-e dor de tine!„, a scris Ileana Lazariuc, alături de o inimioară şi de numele fiului lui Ion Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă totul părea să meargă bine între „Sori” și fiul miliardarului Ion Țiriac, se pare că situația nu este atât de strălucită. Recent, iubitul ei a avut un schimb de replici „aprins” cu fosta soție, Ileana Lazariuc, alături de care are doi copii.

Ion Ion Țiriac și superbul model în vârstă de 40 de ani au divorțat în 2017, dar se pare că au revenit la sentimente mai bune. Cei doi au avut un dialog public pe contul de Instagram, pornit de la o fotografie distribuită de Ileana, realizată în timpul căsniciei lor.

„Când tu ești centrul universului lui. ‘Mișcă-te la dreapta și zâmbește’, a spus el, lumina soarelui îți stă mai bine din unghiul ăla”, a scris Ileana Lazariuc, în postarea de pe contul de Instagram.

„Am vrut să prind apusul în părul tău”, a scris omul de afaceri.

Iubita fiului lui Ion Ţiriac, dezvăluiri unice. Bărbatul din cauza căruia uită de fiul miliardarului

Iubita fiului lui Ion Ţiriac, dezvăluiri unice. Sorana Cîrstea a spus cine este bărbatul care o fascinează. Sorana Cîrstea, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume, şi care are o relaţie cu Ion Ion Ţiriac, a făcut dezvăluiri unice. Aceasta a spus că nu pierde niciun meci al lui Rafael Nadal.

Când joacă Rafa (n.r. Nadal) mă uit. În rest sunt ocupată cu ale mele. Îmi e greu să compar pe cineva cu Rafa. Oricând, pentru mine, un meci al lui Rafa este peste oricare altă partidă”, a spus Sorana Cîrstea într-un interviu acordat Romanian Television of New York.

Sorana Cîrstea, reacţie plină de emoţie după retragerea lui Roger Federer

Sorana Cîrstea, reacţie plină de emoţie după retragerea lui Roger Federer. Elveţianul în vârstă de 41 de ani a pus capăt, vineri seară, la Londra, unei cariere de legendă. În cei peste 20 de ani petrecuţi în circuitul ATP, Federer a câştigat 8 titluri la Wimbledon, 6 la Australian Open, 5 la US Open şi trofeul de la Roland Garros, din 2009.

Reclamă

„Sori” a dezvăluit că nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile după ce a văzut meciul de retragere al lui Federer. Acesta și-a încheiat grandioasa carieră alături de familie și rivalii deveniți prieteni: Rafael Nadal, Novak Djokovic și Andy Murray.

Nu-mi aduc aminte ultima dată când am plâns atât de tare. Tenisul nu va mai fi la fel fără tine„, a fost mesajul postat de Sorana Cîrstea pe Instagram.

Roger Federer și Rafael Nadal au plâns după ultimul meci jucat de starul elveţian. Cei doi au făcut echipă la Laver Cup în ultima partidă a jucătorului de 41 de ani, care va rămâne pentru totdeauna în istoria tenisului.

Federer a fost îmbrăţişat şi aplaudat de colegii săi din Team Europe, dar şi de adversarii din Team World şi a fost ovaţionat de public. El i-a mulţumit publicului cu ochii în lacrimi.

În cariera sa de 25 de ani, Roger Federer a jucat 1526 de meciuri la simplu şi 223 la dublu, fără să abandoneze vreun joc. A avut cel puţin o serie de 194 de meciuri consecutive câştigate.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și