Închide meniul
Foto

Apariţie răvăşitoare în prima zi de şcoală. Femeia care a întors toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 septembrie 2023, 19:41

Reclamă
Apariţie răvăşitoare în prima zi de şcoală. Femeia care a întors toate privirile

Andreea Bododel a făcut senzaţie în prima zi de şcoală

Hepta

Apariţie răvăşitoare în prima zi de şcoală. „Ivana Knoll de România” a avut o apariţie de senzaţie alături de fiul său, în prima zi de şcoală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bododel a mers cu fiul său pe care îl are din căsătoria cu Tiberiu Bălan în prima zi de şcoală şi a întors toate privirile.

Andreea Bododel, apariţie de senzaţie în prima zi de şcoală

Andreea Bododel a devenit cunoscută în showbiz pentru căsătoria cu fostul fotbalist Tibi Bălan. Aceştia s-au căsătorit în 2013, dar au divorţat peste doar un an şi jumătate. Cei doi au împreună un băiat  „Da, este adevărat. Am divorțat. Am divorțat pașnic, la notar. Am rămas în relații bune, iar Tibi își vizitează copilul destul de des. Atunci când nu poate vorbește cu el prin intermediul video-conferinței”, spunea Andreea Bododel pentru cancan.ro. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

„Ivana Knoll de Romania” şi-a arătat trupul perfect la plajă, la început de toamnă: „Eşti superbă”

Frumoasa susţinătoare a clubului Farul Constanţa s-a pozat la mare, iar fanii au fost impresionaţi. „Nu știu voi, dar eu încă mă bronzez”, a scris Andreea Bododel pe contul ei de Instagram.

„Crede-mă, dacă arătam ca tine eu mă bronzam şi-n februarie”, a reacţionat un bărbat. „Eşti superbă”, i-a scris altul.

Reclamă

Andreea Bododel, extrem de fericită că Farul a luat campionatul

Andreea Bododel este cunoscută ca cea mai frumoasă şi mai înfocată fană a echipei lui Gică Hagi. Ea a fost extrem de fericită după ce Farul a câştigat campionatul.

Andreea Bododel a fost prezentă şi la petrecerea de titlu a Farului, dansând cu patronul şi antrenorul Gică Hagi.

Având în vedere că locuieşte în Constanţa, Andreea Bododel vine des la meciurile Farului. Sezonul trecut s-a îmbrăcat în tricoul „perlei” de 17 ani a lui Gică Hagi, Adrian Mazilu.

Reclamă 4 / 0/3

Mazilu a prins transferul vieţii la Brighton, în Premier League, dar va mai evolua la Farul până în iarnă. Adrian Mazilu este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1,3 milioane de euro. Brighton l-a lăsat pe Mazilu la Farul până la 1 ianuarie 2024.

Andreea Bododel, fosta soţie a lui Tiberiu Bălan, face senzaţie pe reţelele de socializare. O postare a devenit virală. Andreea Bododel este mare fană a celor de la Farul Constanţa.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 Vezi toate știrile
Citește și