Închide meniul
Foto

„Ivana Knoll de Romania” şi-a arătat trupul perfect la plajă, la început de toamnă: „Eşti superbă”

Publicat: 8 septembrie 2023, 17:58

Reclamă
„Ivana Knoll de Romania” şi-a arătat trupul perfect la plajă, la început de toamnă: „Eşti superbă”

"Ivana Knoll de Romania" şi-a arătat trupul perfect la plajă

Andreea Bododel / Instagram

„Ivana Knoll de Romania”, Andreea Bododel, se bronzează în continuare, chiar dacă ne apropiem de mijlocul lunii septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frumoasa susţinătoare a clubului Farul Constanţa s-a pozat la mare, iar fanii au fost impresionaţi.

„Ivana Knoll de Romania” şi-a arătat trupul perfect la plajă

„Nu știu voi, dar eu încă mă bronzez”, a scris Andreea Bododel pe contul ei de Instagram.

„Crede-mă, dacă arătam ca tine eu mă bronzam şi-n februarie”, a reacţionat un bărbat. „Eşti superbă”, i-a scris altul.

Andreea Bododel a devenit cunoscută în showbiz pentru căsătoria cu fostul fotbalist Tibi Bălan. Cei doi au împreună un copil. Despărţirea, susţinea ea, s-a produs paşnic. Cu toate acestea, Tibi Bălan a jignit-o pe Andreea Bododel după ce au divorţat.

Reclamă

„Da, este adevărat. Am divorțat. Am divorțat pașnic, la notar. Am rămas în relații bune, iar Tibi își vizitează copilul destul de des. Atunci când nu poate vorbește cu el prin intermediul video-conferinței”, declara Andreea Bododel pentru cancan.ro.

Derapaj al lui Tibi Bălan la adresa fostei soţii: „Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta!”

După divorţ, Tibi Bălan, probabil supărat, a avut un derapaj la adresa fostei soţii.

Femeile îmbătrânesc și ele. Te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta, cum spune proverbul.

Reclamă 4 / 0/3

O femeie te poate ridica foarte mult, poate investi banii pe care îi strângi. Am simțit nevoia unei astfel de femei în viața mea, dar din păcate nu am avut. Asta este, au fost experiențe.

Copilul este cel mai afectat după un divorț. E foarte greu, mai ales la început. Cu timpul începi să te obișnuiești. Ea este departe, în Constanța. Copilul are anturajul lui acum, grădinița, o mulțime de prieteni. Încet, încet te obișnuiești”, a declarat Tibi Bălan pentru gsp.ro.

Andreea Bododel, extrem de fericită că Farul a luat campionatul

Andreea Bododel este cunoscută ca cea mai frumoasă şi mai înfocată fană a echipei lui Gică Hagi. Ea a fost extrem de fericită după ce Farul a câştigat campionatul.

Andreea Bododel a fost prezentă şi la petrecerea de titlu a Farului, dansând cu patronul şi antrenorul Gică Hagi.

Având în vedere că locuieşte în Constanţa, Andreea Bododel vine des la meciurile Farului. Sezonul trecut s-a îmbrăcat în tricoul „perlei” de 17 ani a lui Gică Hagi, Adrian Mazilu.

Mazilu a prins transferul vieţii la Brighton, în Premier League, dar va mai evolua la Farul până în iarnă. Adrian Mazilu este cotat de site-ul transfermarkt.com la 1,3 milioane de euro. Brighton l-a lăsat pe Mazilu la Farul până la 1 ianuarie 2024.

Andreea Bododel a exultat după victoria Farului cu CFR Cluj

Andreea Bododel, cea supranumită şi „Ivana Knoll de România”, a fost extrem de fericită după Farul – CFR Cluj 1-0. Cea mai înfocată şi mai sexy fană a lui Farul Constanţa i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu, la vremea respectivă antrenorul lui CFR Cluj.

Reclamă

Și din nou vă zic… cine e pe primul loc… băieții mei… Mister Petrescu… tot respectul pt dumneavoastră, dar tre’ să pasați titlul anul ăsta, neapărat!”, îi transmitea Andreea Bododel pe Instagram lui Dan Petrescu.

Farul a încheiat campionatul trecut pe primul loc, în timp ce CFR Cluj s-a clasat pe locul 3.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și