Închide meniul

Apel disperat către Ion Ţiriac! Magnatul, chemat să salveze un mare brand din România: "Sunt convins că poate să redreseze situaţia"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2020, 14:35 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Apel disperat către Ion Ţiriac! Magnatul, chemat să salveze un mare brand din România: "Sunt convins că poate să redreseze situaţia"

MMA / A.C. Tanase via Hepta

Ion Ţiriac, chemat să imvestească la Dinamo

Spaniolii au promis că în această săptămână vor vira 400.000 de euro, însă nici până în acest moment nu au intrat în conturile clubului. Contra, dar şi jucătorii nu au văzut până acum niciun euro de la Pablo Cortacero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Andone e de părere că la Dinamo, unul dintre cele mai mari brand-uri din România,  e nevoie de oameni potenţi financiar. Iar primul chemat de Andone să salveze Dinamo este Ioan Andone. 

Lucrurile sunt foarte complicate, nu văd un viitor echipei lor actuale. Dacă vine Ion Ţiriac e altceva, dacă vine Ţiriac, ar fi alte probleme şi e un manager în sport remarcabil, unul de talia lui ar putea rezolva, restul va fi foarte greu, cu fondurile acestea de investiţii.

Lucrurile nu sunt deloc în regulă şi nu-i văd în stare. Sunt convins că un om ca Ion Ţiriac, am dat un nume, poate să fie şi altcineva, ar putea să redreseze Dinamo şi să construiască un proiect frumos. La Dinamo lipsesc lucrurile astea”, a declarat Ioan Andone la Telekom Sport.

Ion Ţiriac a exclus, în trecut, o investiţie la Dinamo

În trecut, Ion Ţiriac a respins cu vehemenţă orice implicare financiară la Dinamo. 

Reclamă

"Ce să investesc la Dinamo? Din 22 de milioane de români sunt singurul care nu se pricepe la fotbal! Recunosc că e cel mai popular sport de pe planetă. Eu cred că ar fi trebuit să mai avem 30 de Hagi şi vreo 25 de Stelea şi așa mai departe.

Ne trebuie centre de antrenament pentru copii. Eu am trăit lângă Michel Platini când aveam 2800 până la 3500 de copii timp de 7 săptămâni în vară. Apoi fiecare zbura unde avea treabă. Când o să avem și noi la fotbal câteva mii de copii talentați, atunci putem spera la o generație de platină", a declarat Ion Ţiriac.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Situaţia de la Dinamo este una dramatică
  • Banii de la spanioli se lasă aşteptaţi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează Vezi toate știrile
Citește și