Închide meniul

Apelul făcut de autorităţile din Spania. Ce i-au cerut lui Ion Ţiriac, după ce au apărut noi focare de coronavirus

Antena Sport Publicat: 1 august 2020, 12:30 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Apelul făcut de autorităţile din Spania. Ce i-au cerut lui Ion Ţiriac, după ce au apărut noi focare de coronavirus

Profimedia

Ion Ţiriac

Prevăzută să se desfăşoare de obicei în luna mai, competiţia a fost amânată pentru perioada 12-20 septembrie, în calendarul modificat de pandemie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dar reapariţia în Spania a unor focare de răspândire a virusului i-a determinat organizatori să se îndoiască, sâmbătă, într-un comunicat, de desfăşurarea turneului.

"Organizatorii Mutua Madrid Open au fost în strânsă legătură cu instituţiilor sanitare competente din Comunitatea Madrid, reprezentate de Antonio Zapatero, ministrul adjunct al Sănătăţii Publice şi cu Consiliul Superior al Sportului (CSD). Instituţiile menţionate şi-au arătat întotdeauna colaborarea maximă, rezolvând toate îndoielile ridicate de organizatori şi facilitând în permanenţă procesul pentru a putea ţine Mutua Madrid Open 2020. La ultima întâlnire, care a avut loc la 29 iulie şi din cauza creşterii cazurilor de Covid-19 la Madrid în ultimele zile, organizatorii Mutua Madrid Open şi-au exprimat îndoielile cu privire la posibilitatea de a organiza turneul fără complicaţii sanitare care ar afecta jucătorii, publicul şi personalul.

Având în vedere această situaţie, organizatorii Mutua Madrid Open au solicitat ajutorul lui Antonio Zapatero, ministrul adjunct al Sănătăţii Publice, şi au primit recomandarea de a nu organiza turneul din cauza evoluţiei actuale a Covid-19. Ca pe parcursul întregului proces, la acea întâlnire, organizatorii Mutua Madrid Open au avut colaborarea şi ajutorul Comunităţii Madrid pentru a analiza situaţia, care din păcate se agravează zi de zi. Nefiind în măsură să asigure o evoluţie pozitivă a acestei situaţii în săptămânile următoare, organizatorii Mutua Madrid Open vor lua o decizie din timp", se arată în comunicatul citat, scrie news.ro

Organizatori: "Decizia finală va fi luată de Ion Ţiriac"

"În orice moment, organizatorii Mutua Madrid Open au apreciat sprijinul instituţiilor sanitare competente din Comunitatea Madrid şi au acordat valoare opiniei experţilor lor, rezervându-şi întotdeauna dreptul de a lua acea ultimă decizie cu privire la organizarea Mutua Madrid Open. Având în vedere aceste recomandări ale instituţiilor sanitare competente şi având în vedere situaţia dificilă cauzată de covid-19 (cu o creştere considerabilă a cazurilor la Madrid şi, de asemenea, în Spania), organizatorii Mutua Madrid Open analizează şi evaluează în detaliu toate opţiunile posibile, gândite tot timpul să garanteze siguranţa tuturor participanţilor la turneu. Decizia finală privind organizarea Mutua Madrid Open 2020 va fi luată de Ion Tiriac şi de Super Slam Ltd., proprietarul licenţei turneului", au adăugat organizatorii.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:15

LIVE VIDEOAndreea Dragoman – Eliza Samara se joacă ACUM în AntenaPLAY, la WTT Star Contender Bangkok 2024!

9:45

Unde ar putea ajunge Denis Alibec, atacantul dorit de Gigi Becali şi Gică Hagi: „A făcut o ofertă de transfer”

9:17

Anunţul făcut de Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu la naţionala României

8:50

Reacţia lui Edi Iordănescu imediat după ce fanii veniţi la Mogoşoaia i-au cerut să nu plece de pe banca naţionalei!

8:12

Gigi Becali l-a făcut praf pe Florin Niţă: „Șutul ăla îl apăram și eu. Nu mai spuneți că ne-a salvat. Să spunem adevărul”

7:42

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan, în faţa fanilor veniţi noaptea la Mogoşoaia: „Aţi fost primul jucător al naţionalei”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și