Închide meniul

Are 71 de ani, arată ca o adolescentă, bea votcă zilnic, dar altul este secretul siluetei perfecte: "Simt că mă regenerez"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 noiembrie 2020, 5:34 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Are 71 de ani, arată ca o adolescentă, bea votcă zilnic, dar altul este secretul siluetei perfecte: "Simt că mă regenerez"

Instagram Vera Wang

Vera Wang are 73 de ani şi o avere de sute de milioane / Sursa foto: Instagram

Vera Wang a fost în tinereţe patinatoare de performanţă. "Am fost atletă în tinerețe. Cred că, atunci când îți petreci primii 16 ani din viață mișcându-te atât de mult, ceva rămâne și mai târziu. E o memorie a mușchilor”, a spus Vera Wang pentru revista People.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, altul este secretul siluetei perfecte pe care o etalează şi la 71 de ani. 

"Somnul e cheia cu ajutorul căreia am supraviețuit creșterii unei companii și a doi copii. Nu aș exista dacă nu aș putea să dorm. Trebuie să dorm pentru că simt că mă regenerez. Așa încât somnul joacă un rol important, și apoi, cu siguranță, votca. Pentru că e minunat să poți să te relaxezi la un cocktail. Nu beau zece, dar un cocktail cu votcă e o tranziție plăcută de la ziua de muncă spre cină. E o pauză plăcută”, a mai spus Vera Wang. 

Vera Wang arată incredibil la 71 de ani

Pentru a arăta ca o adolescentă, la 71 de ani, fosta patinatoare ţine cont de nişte principii de viaţă, atunci când vorbim despre sport şi mâncare.

Wang, care are acum o avere de 630 de milioane de dolari, merge foarte mult cu bicicleta, în cartierul unde locuieşte şi face exerciţii cu greutăţi mici, de două-trei kilograme, anunţă Bazaar US.

Reclamă

Când vine vorba de mâncare, Vera ne-a dat asigurări că nu sare nicio masă. Dimineaţa nu lipsesc cerealele, iar la prânz se axează pe mâncare chinezească. Seara, "o baie foarte fierbinte mă face să uit de toate", recunoaşte Vera.

Încă un lucru important dezvăluit de Vera: nu bea decât apă plată. Cel mai greu i-a fost să renunţe la sucurile acidulate. Toate acestea l-au făcut pe un internaut să rămână cu gura căscată: "Cum să ai 71 de ani şi să arăţi aşa. OMG".

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Vera Wang are 71 de ani
  • Aceasta a fost patinatoare de performanţă

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa Vezi toate știrile
Citește și