Închide meniul

Are 73 de ani, dar întoarce toate privirile pe stradă. Care este secretul ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 2:49

Are 73 de ani, dar întoarce toate privirile pe stradă. Care este secretul ei

Instagram@sweetlifeaus

Carolyn Hartz are 73 de ani

Secretul tinereții fără bătrânețe stă în dietă, dar și în exercițiile pe care le practică zilnic. Carolyn Hartz joacă tenis și baschet, dar cea mai importantă decizie pe care a luat-o vreodată a fost aceea de a renunța complet la zahăr, în urmă cu mai bine de 30 de ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Mâncam foarte multe dulciuri în acele vremuri, iar la 41 de ani eram suspectă de diabet. La micul dejun, obișnuiam să consum trei felii de cheesecake și un pachet de biscuiți. I-am spus doctorului meu că înainte de a începe un tratament, vreau să încerc să țin o dietă pentru cinci luni", a povestit Hartz pentru site-ul lumitylife.com

Decizia radicală care i-a schimbat viața femeii de 73 de ani

Carolyn s-a hotărât în cele din urmă să renunțe definitiv la zahăr. A fost decizia care i-a schimbat radical viața, dar care a ajutat-o și să se mențină în formă chiar și la vârsta de 73 de ani. De asemenea, a început să testeze rețete noi de dulciuri fără zahăr, a scris mai multe cărți și este fondatoarea Sweetlife Australia. 

"Mâncam un fruct pe zi pentru fibre și nutrienți, dar în rest trăiam cu pește, pui, legume și zero alcool. Sunt imaginea întruchipată a sănătății. Pielea mea, ochii, părul, toate arată superb. Apoi, am descoperit o dietă naturală fără zahăr. Acum pot face bezele fără zahăr. Oamenii mă întreabă cum reușesc să mă mențin cu toate că mănânc mult, dar mănânc sănătos, la intervale regulate și includ la fiecare masă proteine.

De asemenea, activitatea este foarte importantă. Nu mă duc la sală, dar ies în fiecare zi să fac mișcare și fac Pilates de două ori pe săptămână. În plus, nu am avut griji și nici parte de stres", a spus Carolyn Hartz pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și