Închide meniul
Foto

Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 martie 2024, 9:12 / Actualizat: 5 aprilie 2024, 17:16

Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti

Aroganţa fiului românului care e copropietar al celui mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti

Cosmin Olăroiu, în timpul unui interviu - Libertatea

Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Dani, fiul lui Cosmin Olăroiu, a apărut cu o maşină de sute de mii de euro pe străzile din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu este unul dintre cei mai buni antrenori români şi a făcut o avere în ţările arabe. Pe lângă succesul pe plan profesional, Olăroiu se mândreşte şi cu o familie superbă. (VEZI IMAGINI RAE ÎN GALERIA FOTO CU SUPERBA SA SOŢIE)

Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai

Dani, fiul antrenorului român, se bucură din plin de banii familiei. Acesta nu se dă înapoi de la nimic când vine vorba de a-şi face toate poftele. Dani Olăroiu şi-a cumpărat o maşină de sute de mii de euro şi a întors toate privirile în Bucureşti. Astfel, Dani Olăroiu a apărut cu o maşinăde 600 de mii de euro, scrie cancan.ro.

Cosmin Olăroiu are un restaurant în Dubai

Românul care este co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai” este Cosmin Olăroiu. Antrenorul în vârstă de 54 de ani al lui Al-Sharjah ar câştiga cel puţin 2-3 milioane de euro pe an din această afacere, susţine Dumitru Dragomir.

„Olăroiu are în Dubai, are o parte a unui restaurant care e de un lux ieșit din comun. Foarte bun. Da, co-proprietar la cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. Ascultă-mă, fiul meu și nepoții mei mi-au spus asta. Nu restaurante de, să meargă toată lumea.

Reclamă

Trebuie să faci ceva pentru ambasade, ambasadele nu ies la restaurante decât foarte puține în România. Nu poți să asiguri și siguranță și tot. Un restaurant ca ăla dacă ai 10% din el, stai pe 2-3 milioane pe an, dacă nu mai mult.

Are un avion în mijloc. E un colos, cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. În Dubai nu poți să dai colțul la un bloc fără restaurant de lux. Sunt mulți acolo, dacă nu 7 pe locația aia. E o imensitate, o nebunie.

Tot ce vrei mănânci, coadă de elefant. Dacă comanzi asta, îți dă coadă de elefant. Nu vezi nici prin filme”, a spus Dumitru Dragomir, citat de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Olăroiu şi echipa pe care o antrenează, Al-Sharjah, se află pe locul 5 în prima ligă din Emiratele Arabe Unite. Cosmin Olăroiu are o avere de circa 50 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și