Închide meniul

Cosmin Olăroiu a pierdut categoric finala Supercupei Emiratelor! A ratat şansa de a câştiga al 20-lea trofeu în Asia

Viviana Moraru Publicat: 29 decembrie 2023, 20:15

Reclamă
Cosmin Olăroiu a pierdut categoric finala Supercupei Emiratelor! A ratat şansa de a câştiga al 20-lea trofeu în Asia

Cosmin Olăroiu a pierdut dramatic finala Supercupei Emiratelor

Cosmin Olăroiu, în timpul unui meci/ Profimedia

Cosmin Olăroiu a pierdut categoric finala Supercupei Emiratelor Arabe Unite! Al-Sharjah, formaţia pregătită de antrenorul român, a fost învinsă clar de Al-Ahli Dubai, cu scorul de 5-2, după ce a condus în prima repriză cu 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Olăroiu a ratat astfel şi şansa de a-şi trece în palmares trofeul cu numărul 20 cucerit în Asia. Trei dintre acestea au fost cucerite în acest an, Supercup, Cupa Preşedintelui şi Cupa Ligii.

Cosmin Olăroiu a pierdut categoric finala Supercupei Emiratelor

Al-Sharjah a început perfect duelul cu Al-Ahli, conducând cu 2-0, după 26 de minute de joc. Camara a deschis scorul în minutul 8, iar în minutul 26, Marega a majorat diferenţa pentru trupa lui Cosmin Olăroiu.

În minutul 32, Al-Sharjah a rămas în inferioritate numerică, după ce Salim Ali a văzut direct cartonaşul roşu. Imediat după, la patru minute distanţă, Cartabia a redus din diferenţă. Acelaşi Calabria a reuşit „dubla” în minutul 43, Al-Ahli reuşind astfel să egaleze.

În prelungirile primei reprize, Al Ghassani a dus-o pe Al-Ahli în avantaj. În repriza secundă, Al-Sharjah a mai încasat alte trei goluri, Mateusao, Suhail şi Yuri reuşind să marcheze pentru Al-Ahli.

Reclamă

Cosmin Olăroiu a ratat astfel marele trofeu, şi al 20-lea din carieră din Asia. Pentru antrenorul român şi echipa sa, Al-Sharjah, va urma o pauză. Următorul meci al lui „Oli” va avea loc pe 16 februarie, în campionat, cu Al-Wahda.

Cosmin Olăroiu, mesaj superb pentru Mirel Rădoi după meciul direct din Emirate

Cosmin Olăroiu a transmis un mesaj superb pentru Mirel Rădoi după meciul din Emirate. Fostul antrenor al celor de la FCSB a vorbit despre duelul pe care l-a avut cu echipa fostului selecționer al echipei naționale.

La conferința de presă de la finalul partidei, Cosmin Olăroiu a vorbit despre meci, dar și despre relația sa cu Mirel Rădoi. „Oli” a dezvăluit că meciul a fost unul greu pentru că a jucat împotriva unuia dintre „copiii” săi.

Reclamă 4 / 0/3

”A fost pentru mine foarte dificil, pentru că, practicam, jucam contra unui copil de-ai mei. E pentru prima dată când se întâmplă lucrul ăsta”, a spus Cosmin Olăroiu.

De asemenea, tot în cadrul aceleiași conferințe, antrenorul român a răbufnit, după ce meciul pe care echipa sa tocmai l-a jucat a fost la doar 2 zile după meciurile echipelor naționale din Emirate și Bahrain:

”Programarea arată o mare lipsă de respect față de Sharjah. Din păcate, eu nu înțeleg, nimeni nu spune nimic că suntem programați să jucăm la 48 de ore de la meciul echipei naționale, în mai puțin de 48 de ore. Nu mai am nimic de zis”, a mai spus românul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și