Închide meniul
Foto

Aroganţă incredibilă făcută de „Prinţişorul Craiovei”. Milionarul român nu s-a uitat la bani şi a făcut show într-un club de fiţe din Miami

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2022, 19:49 / Actualizat: 28 octombrie 2022, 22:50

Adrian Mititelu Jr

Aroganţă incredibilă făcută de „Prinţişorul Craiovei”. Milionarul român nu s-a uitat la bani. Ce a făcut Adrian Mititelu Jr

Adrian Mititelu Jr a făcut show la Miami / Instagram

  • Adrian Mititelu Jr, aroganţă incredibilă în Miami
  • Ce a făcut „Prinţişorul Craiovei”

O nouă aroganţă incredibilă pentru Adrian Mititelu Jr, cel care este poreclit „Prinţişorul Craiovei”. Milionarul în vârstă de 26 de ani s-a dus în Statele Unite şi a avut o petrecere de pomină într-un club de fiţe din Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Adrian Mititelu a surprins cu imaginile postate pe Insta Story. Omul de afaceri, cunoscut pentru stilul său extravagant, a dat recital printre mai mulţi puşti de bani gata.

Aroganţă incredibilă făcută de „Prinţişorul Craiovei”. Ce a făcut Adrian Mititelu Jr

Mititelu Jr a comandat şampanii scumpe, iar acestea i-au fost aduse într-un mod de necrezut (VEZI GALERIA FOTO). Unul dintre chelnerii care au intrat în clubul de lux ţinea deasupra capului mesajul cerut de „Prinţişorul Craiovei”: „FCU Craiova România„.

Reclamă

Şampaniile comandate de fiul lui Mititelu au costat o sumă importantă şi i-au fost aduse în aplauzele celor prezenţi în club.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr a făcut show cu mai puţin de 24 de ore înainte ca echipa patronată de tatăl său, FC U Craiova 1948, să primească vizita liderului Farul. Oltenii trec printr-un moment extrem de dificil. Sunt fără antrenor şi au cinci meciuri la rând fără victorie în Liga 1.

Adrian Mititelu Jr, petrecere ameţitoare într-un club de fiţe

Nu este prima dată când fiul lui Adrian Mititelu plăteşte o „avere” într-un club. Anul trecut, când a împlinit 25 de ani, a organizat o petrecere pe măsura poreclei lui. Cheful a avut loc într-un club de fiţe, iar invitaţii s-au distrat şi au consumat cele mai scumpe băuturi alcoolice.

Momentul culminant a fost reprezentat de aducerea bărcuţei plină cu 22 de şampanii, băuturi care l-au costat de patronul lui FC U Craiova 1948 cel puţin 8.500 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Fiul lui Adrian Mititelu, îndrăgostit orbește de „Angelina Jolie” de România

Adrian Mititelu Jr se laudă cu o nouă cucerire, „Angelina Jolie” de România. Tânăra care i-a sucit mințile fiului patronului de la FC U Craiova 1948 e de o frumusețe răpitoare.

„Prinţişorul Craiovei” este într-o relație cu Andra Lotsopa, o tânără urmărită de 60.000 de oameni pe rețelele sociale. Ea a participat în 2017 într-un show TV și a rămas de atunci în centrul atenției.

Adrian Mititelu Jr. chiar i-a oferit ocazia noii sale iubite să-i conducă bolidul evaluat la peste 200.000 de euro. Andra a fost surprinsă la volanul Lamborghini-ului Urus care îi aparține lui Mititelu Jr.

În luna mai, Adrian Mititelu a spus că nu era implicat în nicio relație. Nu există un tipar pentru femeia potrivită și crede că ar fi un părinte bun.

Vreau să am intimitate, nu-mi place să-mi etalez viața privată, viața sentimentală să zic așa. Am avut o relație de un an și ceva, dar acum sunt singur. Nu am un tipar pentru femeia potrivită, trebuie doar să existe chimie. În ziua de azi e greu să ai o relație la câte tentații sunt și câte femei sunt.

Eu nu caut femeia potrivită, dacă mă lovește bine, dacă nu asta e. Mi-ar plăcea să am un copil, mă văd capabil să fiu părinte. Mădălina Ghenea este femeia care îmi place cel mai mult. Îmi place ca femeie, ca actriță, are prestanță. Am cunoscut toate categoriile de femei, am avut relații și cu vedete”, a spus Mititelu Jr, pentru Fiță cu Adița.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta iubită a "Prinţişorului Craiovei"
Diverse • 21 mart., 13:00
FOTO
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta „Prinţişorului Craiovei”
"Prinţişorul Craiovei" s-a despărţit de "Buneasa de la Urlaţi"
Diverse • 15 mart., 9:08
FOTO
„Prinţişorul Craiovei” s-a despărţit de „Buneasa de la Urlaţi”. Rolul incredibil pe care l-ar fi avut milionarul Adrian Mititelu
"Prinţişorul Craiovei" şi tatăl său, apariţie de peste 700.000 de euro
Extra • 11 mart., 9:06
FOTO
„Prinţişorul Craiovei” şi tatăl său, apariţie de peste 700.000 de euro în seara în care au primit o lovitură cruntă de la rivali
Scandal uriaş la finalul derby-ului FCU Craiova - Universitatea Craiova
Liga 1 • 10 mart., 23:42
Scandal uriaş la finalul derby-ului FCU Craiova – Universitatea Craiova! Adrian Mititelu Jr. a intervenit de urgenţă
"Prinţesa Băniei", fiica lui Adrian Mititelu, este o frumuseţe uimitoare. Imagini rare cu Gabriela, unica fiică a milionarului
Diverse • 19 feb., 16:37
FOTO
„Prinţesa Băniei”, fiica lui Adrian Mititelu, este o frumuseţe uimitoare. Imagini rare cu Gabriela, unica fiică a milionarului