Închide meniul
Foto

Adrian Mititelu Jr, îndrăgostit orbește de „Angelina Jolie” de România. Cât de frumoasă e noua lui iubită

Antena Sport Publicat: 16 august 2022, 17:30 / Actualizat: 5 septembrie 2022, 13:44

Colaj cu Adrian Mititelu Jr. și Andra Lotsopa

Adrian Mititelu Jr. și-ar fi făcut o nouă iubită

Colaj cu Adrian Mititelu Jr. și Andra Lotsopa / Instagram

  • Adrian Mititelu, îndrăgostit orbește de „Angelia Jolie” de România
  • Cât de frumoasă e noua lui iubită

Adrian Mititelu Jr se laudă cu o nouă cucerire,  „Angelina Jolie” de România. Tânăra care i-a sucit mințile fiului patronului de la FC U Craiova 1948 e de o frumusețe răpitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform cancan.ro, Adrian Mititelu Jr. ar fi într-o relație cu Andra Lotsopa, o tânără urmărită de 60.000 de oameni pe rețelele sociale. Ea a participat în 2017 într-un show TV și a rămas de atunci în centrul atenției.

Adrian Mititelu Jr, îndrăgostit orbește de „Angelina Jolie” de România

Sursa citată anunță că Adrian Mititelu Jr. chiar i-a oferit ocazia noii sale iubite să-i conducă bolidul evaluat la peste 200.000 de euro. Andra a fost surprinsă la volanul Lamborghini-ului Urus care îi aparține lui Mititelu Jr.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr. a patronat echipa FC U Craiova 1948 cât timp tatal său s-a aflat în închisoare. Eliberat recent, celebrul afacerist a revenit în lumina reflectoarelor.

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO CU NOUA IUBITĂ A LUI ADRIAN MITITELU JR.

Reclamă

Cum e viața amoroasă a lui Adrian Mititelu Jr.

În luna mai, Adrian Mititelu a spus că nu era implicat în nicio relație. Nu există un tipar pentru femeia potrivită și crede că ar fi un părinte bun.

”Vreau să am intimitate, nu-mi place să-mi etalez viața privată, viața sentimentală să zic așa. Am avut o relație de un an și ceva, dar acum sunt singur. Nu am un tipar pentru femeia potrivită, trebuie doar să existe chimie. În ziua de azi e greu să ai o relație la câte tentații sunt și câte femei sunt.

Eu nu caut femeia potrivită, dacă mă lovește bine, dacă nu asta e. Mi-ar plăcea să am un copil, mă văd capabil să fiu părinte. Mădălina Ghenea este femeia care îmi place cel mai mult. Îmi place ca femeie, ca actriță, are prestanță. Am cunoscut toate categoriile de femei, am avut relații și cu vedete”, a spus Mititelu Jr, pentru Fiță cu Adița.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu Jr surprinde şi anunţă că s-a confruntat cu „sărăcia”

Chiar dacă are o avere considerabilă şi trăieşte în lux, Mititelu junior a povestit că au fost luni în care a trebuit să se limiteze la 3.000 de euro pe lună. Cel care este poreclit „Prinţişorul Craiovei” a avut probleme în afaceri.

Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea am trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți.

E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru Fiţă cu Adiţă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta iubită a "Prinţişorului Craiovei"
Diverse • 21 mart., 13:00
FOTO
Ce a făcut în fiecare zi din ultimii 9 ani una dintre cele mai frumoase femei din România, fosta „Prinţişorului Craiovei”
"Prinţişorul Craiovei" s-a despărţit de "Buneasa de la Urlaţi"
Diverse • 15 mart., 9:08
FOTO
„Prinţişorul Craiovei” s-a despărţit de „Buneasa de la Urlaţi”. Rolul incredibil pe care l-ar fi avut milionarul Adrian Mititelu
"Prinţişorul Craiovei" şi tatăl său, apariţie de peste 700.000 de euro
Extra • 11 mart., 9:06
FOTO
„Prinţişorul Craiovei” şi tatăl său, apariţie de peste 700.000 de euro în seara în care au primit o lovitură cruntă de la rivali
Scandal uriaş la finalul derby-ului FCU Craiova - Universitatea Craiova
Liga 1 • 10 mart., 23:42
Scandal uriaş la finalul derby-ului FCU Craiova – Universitatea Craiova! Adrian Mititelu Jr. a intervenit de urgenţă
"Prinţesa Băniei", fiica lui Adrian Mititelu, este o frumuseţe uimitoare. Imagini rare cu Gabriela, unica fiică a milionarului
Diverse • 19 feb., 16:37
FOTO
„Prinţesa Băniei”, fiica lui Adrian Mititelu, este o frumuseţe uimitoare. Imagini rare cu Gabriela, unica fiică a milionarului