Închide meniul

Aroganţa lui Cristiano Ronaldo! I-a adus Georginei patul în dormitor cu macaraua! Şi-a lăsat iubita fără cuvinte. Suma record plătită pentru apartament

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2021, 9:16

Aroganţa lui Cristiano Ronaldo! I-a adus Georginei patul în dormitor cu macaraua! Şi-a lăsat iubita fără cuvinte. Suma record plătită pentru apartament

ProfimediaImages

Pat uriaş pentru Cristiano Ronaldo

  • Cristiano Ronaldo este printre cei mai bogaţi sportivi din istorie
  • Ronaldo are 4 domenii unde îşi plănuieşte să trăiască după retragere

Englezii de la The Sun susţin că atât de mare e patul starului lui Juventus şi al Georginei Rodriguez încât chiar a fost nevoie de o macara, spre stupefacţia oamenilor din jur. Apartamentul din Lisabona l-a costat pe Cristiano 7 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este în continuare cea mai scumpă locuinţă cumpărată vreodată în Portugalia. Se află în Avenida da Liberdade şi îi aparţine lui Cristiano Ronaldo din decembrie 2019. Cinci designeri interiori s-au ocupat de apartamentul starului lusitan. Acesta este unul din cele 4 domenii ale lui Cristiano. 

Cristiano Ronaldo, relaţie de vis cu Georgina Rodriguez

Ronaldo şi Georgina Rodriguez s-au îmbogăţit şi nu se feresc să se afişeze cu cele mai scumpe bijuterii. Numai inelul de logodnă pe care l-a cumpărat golgheterul din Serie A a costat aproape 700.000 de euro.

Reclamă

În 2018, înaintea unui duel dintre Manchester United şi Juventus, Cristiano s-a afişat cu un ceas cu diamante care valorează aproximativ 1.350.000 de euro. Este o interpretare a clasicului Franck Muller. Colecţia este senzaţională. În decembrie, la gala Globe Soccer Awards, portughezul a fost văzut cu cel mai scump ceas Rolex.

Conform The Sun, Ronaldo şi Georgina se pot afişa cu bijuterii în valoare de 2.6 milioane de lire sterline (2.9 milioane de euro). Atacantul campioanei Italiei tocmai a purtat, la Dubai, un inel de damă care valorează peste 200.000 de euro.

Reclamă

Anul trecut, logodnica lui Cristiano Ronaldo s-a afişat în faţa jurnaliştilor cu bijuterii de 720.000 de lire sterline (800.000 de euro).

Ce avere are Cristiano Ronaldo

În vara anului trecut, Cristiano a devenit primul fotbalist din istorie care a adunat un miliard de dolari pe parcursul carierei de jucător. Tiger Woods şi Floyd Mayweather sunt singurii sportivi care au mai reuşit o astfel de performanţă.

Ronaldo primeşte cel mai mare salariu din Serie A. Anual, Juventus îi varsă în conturi 27 de milioane de euro. Pe durata pandemiei a acceptat o reducere a salariului de 3.8 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: "Vom găsi o cale"
AntenaPLAY • 12 mart., 17:36
Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după eliminarea dramatică din Liga Campionilor Asiei: „Vom găsi o cale”
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr - Al Ain
AntenaPLAY • 12 mart., 9:17
Cristiano Ronaldo şi-a făcut mama şi sora să plângă în Al Nassr – Al Ain! Imagini copleşitoare cu familia starului portughez
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei
AntenaPLAY • 12 mart., 0:08
Al Nassr, eliminată dramatic din Liga Campionilor Asiei. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă la 11 metri, LIVE în AntenaPLAY
Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain
AntenaPLAY • 11 mart., 23:54
Cristiano Ronaldo şi-a dus echipa la penalty-uri, în Al Nassr – Al Ain, dar gazdele sunt out din Liga Campionilor Asiei