Închide meniul
Foto

Aroganţa supremă a lui Cristi Borcea! Nici Valentinei Pelinel nu i-a venit să creadă: Milionarul a fost dat de gol

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 octombrie 2021, 9:19

Aroganţa supremă a lui Cristi Borcea! Nici Valentinei Pelinel nu i-a venit să creadă: Milionarul a fost dat de gol

Apariţie de senzaţie a Laurei Dincă

Colaj Facebook / Hepta

Cristi Borcea a spus că nici nu se gândeşte să mai investească în fotbal, dar gândul îi stă tot la Dinamo. Milionarul nu vrea să piardă niciun meci al favoriţilor aşa că s-a decis să facă o aroganţă la care nimeni nu se aştepta. Deşi dinamoviştii îi provoacă multe emoții, în această perioadă Borcea nu renunţă la marea sa dragoste. Nici Valentinei Pelinel nu i-a venit să creadă ce a făcut soţul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aroganţa supremă a lui Cristi Borcea

Cristi Borcea nu mai vine la stadion, dar nici nu are nevoie. Vede meciurile în condiții mai bune decât în orice lojă de lux. Și-a amenajat biroul de la locuință special pentru asemenea momente. Milionarul poate urmări partidele în liniște, alături de apropiați.

Fostul acționar din Ștefan cel Mare a fost „deconspirat” de fostul președinte de la LPF, Dumitru Dragomir. Acesta a declarat că vrea neaapărat să vadă derbyi-ul dintre Dinamo și Rapid. Cele două rivale se vor duela sâmbătă, iar Dragomir nu vrea să rateze acest meci special. Nu ştie dacă va ajunge la stadion, pentru că are o alternativă mai bună.

„Deci din biroul lui Borcea se vede mai bine ca pe stadion. Zici că ești la lojă, are niște condiții trăznet. Cu fotolii, mai bine decât la loje, e mai înalt, geamuri ca lumea. Are o terasă deasupra blocului, un balcon mai mare, o nebunie. Vin mulți prieteni acolo să vadă meciurile. Am fost și eu, merge și Gigi Nețoiu des”, a explicat Mitică Dragomir, conform prosport.ro.

Anunţ înaintea derby-ului

Dragomir știe că va fi o atmosferă superbă, pe stadion, asta dacă vor fi și cele două galerii prezente. Chiar dacă va accepta invitația lui Borcea, Dragomir nu dă multe șanse lui Dinamo. „Totul depinde de cum va juca Rapidul. Dacă o va face ca la meciul cu CFR, atunci bat giuleștenii. Dacă nu, nu”, crede fostul şef al Ligii

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și