Închide meniul
Foto

„Eu am avertizat-o, nu avea cum să reziste”. Mesaj teribil al lui Cristi Borcea pentru propria soţie. Valentina Pelinel nu l-a ascultat

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 19 octombrie 2021, 21:36

„Eu am avertizat-o, nu avea cum să reziste”. Mesaj teribil al lui Cristi Borcea pentru propria soţie. Valentina Pelinel nu l-a ascultat

Apariţie de senzaţie a Laurei Dincă

Colaj Facebook / Hepta

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au avut un început de relaţie extrem de complicat. Milionarul era căsătorit cu Alina Vidican de care a divorţat, iar Valentina Pelinel l-a părăsit pe Cristi Boureanu. Totul pentru ca cei doi să fie împreună. Chiar şi aşa, nu acestea au fost singurele probleme ale cuplului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaj teribil al lui Cristi Borcea pentru propria soţie

Cristi Borcea a rememorat problemele pe care le-a avut, dar şi începuturile relaţiei cu Valentina Pelinel. După mai multe relatii şi mariaje eşuate, Cristi Borcea a recunoscut că şi-a găsit jumătatea. Valentina Pelinel este femeia alături de care vrea să rămână pentru totdeauna. A ştiut asta imediat după ce a fost dus la închisoare.

„Eu am avertizat-o că nu are cum să reziste relaţia dintre noi. Abia aflasem sentinţa. Era vorba de distanţă, de faptul că numele îi va fi terfelit în presă. Dar mi-a spus că vrea să fie cu mine indiferent de ceea ce se va întâmpla. Atunci am ştiut că este femeia alături de care voi rămâne toată viaţa”, a dezvăluit Cristi Borcea, conform antenastars.ro.

Cum a cucerit-o Cristi Borcea pe Valentina Pelinel

Fostul acţionar de la Dinamo a dezvăluit că Valentina nu s-a lăsat deloc uşor cucerită. Cristi Borcea a recunoscut că era extrem de îndrăgostit de blondină şi că nu a mai contat nimic. „Eu am făcut primul pas. Era normal, dar nu a fost ușor. Am întins plasa, dar greu a căzut. Am avut experiență foarte mare. Cu cât mă apropiam mai mult de ea, îmi dădeam seama cât este de sensibilă”, a mai spus Borcea, conform sursei citate.

Valentina Pelinel a devoalat ce a atras-o la actualul soţ. I-a plăcut totul pentru că părea o poveste interzisă. „Trebuie să recunoaştem că fructul interzis de atrage întotdeauna. Îmi place să mă înconjor de oameni care râd. Iar el este foarte amuzat. E foarte important că am pornit amândoi de jos. Nu este un bărbat fițos”, a declarat Valentina Pelinel despre partenerul ei de viaţă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! Vezi toate știrile
Citește și