Închide meniul

AS.ro LIVE | ”Am făcut divizia de singurătate!” FABULOS! De ce se apucă fetele de fitness: ”Peste 50% au trecut prin așa ceva!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 14 martie 2021, 14:41

AS.ro LIVE | ”Am făcut divizia de singurătate!” FABULOS! De ce se apucă fetele de fitness: ”Peste 50% au trecut prin așa ceva!”

AS.ro

Diana Stejereanu și MC Lalla, la AS.ro LIVE

Instructorul de fitness de la Neața cu Răzvan și Dani susține că peste 50% din femei se apucă de fitness după o relație eșuată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu m-am apucat de fitness după o relație eșuată. Am făcut la un moment dat divizia de singurătate și a funcționat foarte bine. Statistic vorbind, din toate clientele pe care le-am avut, peste 50% au trecut prin așa ceva. Îți trebuie o dezamăgire.

Căsătoriții se complac câțiva ani, apoi apar probleme în relație și au o revelație, dacă fac sport o să fie altceva. Trebuie să găsiți bucuria în a face sport”, a dezvăluit Diana Stejereanu la AS.ro LIVE.

Diana Stejereanu, despre ce trebuie să mâncăm la micul dejun

Stejereanu a dezvăluit și ce trebuie să mâncăm la micul dejun, care este cea mai importantă masă a zilei, pentru a ne întreține trupul.

Reclamă

Cea mai grea luptă este în bucătărie. Dimineața ar trebui să mâncăm somon afumat, sau piept de pui afumat, sau piept de pui fiert, șuncă de pui, de curcan. Lângă poți să pui niște roșii, o salată valeriană. Micul dejun este cea mai importantă masă”, ne transmite Diana Stejereanu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Diana Stejereanu a fost invitata lui Cătălin Oprișan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și