Închide meniul

AS.ro LIVE | Narcisa Lecușanu a dezvăluit cum a ajuns să îşi scrie cartea: ”Ești un mic Creangă!” Întâlnire cu un fost star de la Dortmund

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 16 februarie 2021, 18:20 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

AS.ro LIVE | Narcisa Lecușanu a dezvăluit cum a ajuns să îşi scrie cartea: ”Ești un mic Creangă!” Întâlnire cu un fost star de la Dortmund

AS.ro

Narcisa Lecușanu a fost invitată la AS.ro LIVE

Am predat materialul în octombrie și a ieșit foarte repede. Nu m-am gândit că voi scrie o carte, nu mă vedeam autoare și nu mă simțieam în stare. Există o doamnă scriitoare din Sighișoara și dânsa mi-a sugerat că ar fi bine să scriu niște povești, niște repere pentru tinerii noștrii. La început am reufzat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am zis că nu prea am ce să scriu, dar mi-a zis că aș avea și să că trebuie să le arăt tinerilor că se poate. Trebuie să fim o sursă de inspirație pentru tineri. Sportul de performanță este greu. Este foarte multă muncă și durere. Lucrurile astea te întăresc pentru viață.

Într-o zi am zis: bine, gata, ce scriem. Mi-a zis despre Crăciunul copilăriei. I-am trimis un mail și când a văzut mi-a zis: ești un mic Creangă. Mi-a spus că scrii singură, iar eu i-am zis că nu am cum. M-a ghidat ea și a ieșit cartea”, a dezvăluit Narcisa Lecușanu la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile Narcisei Lecușanu

Narcisa Lecușanu, întâlnire cu un fost star de la Dortmund

Narcisa Lecușanu a povestit cum l-a cunoscut pe fostul star al celor de la Borussia Dortmund, Stefan Reuter.

Reclamă

E altă viață în Germania. La Borussia, în primul meu an, ele munceau toate, la început nu am înțeles. Nu aveam antrenament dimineață, făceam doar seara. Acolo era cu fotbalul mai mult, i-am prins campioni. L-am întâlnit pe Stefan Reuter.

Am avut probleme la umăr. Am făcut terapie și trebuia să merg să fac recuperare la clubul unde mergeau băieții. El a venit la mine și mi-a zis cum să fac, m-a întrebat ce am pățit. Probabil m-au văzut în revista clubului, că am apărut de câteva ori ca femeia zilei”, a povestit Narcisa Lecușanu la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile Narcisei Lecușanu

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și