Închide meniul

AS.ro LIVE | O ediţie magică! Robert Tudor a fost invitatul lui Cătălin Oprişan pe www.as.ro/live

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 ianuarie 2021, 21:05 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

AS.ro LIVE | O ediţie magică! Robert Tudor a fost invitatul lui Cătălin Oprişan pe www.as.ro/live

AS.ro

Cătălin Oprişan prezintă emisiunea AS.ro LIVE

Atunci când nu ne aflăm în pandemie, Robert Tudor practică spectacole de magie pentru copii, dar şi show-uri mari pentru adulţii din toată ţara. Obiectivul său este şlefuirea unui spectacol plin de vitalitate, cu un suflu proaspăt. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

AS.ro LIVE | Robert Tudor a fost invitatul lui Cătălin Oprişan

Robert Tudor s-a apucat de meseria de magician la 19 ani. În 2003, acesta absolvea şcoala de magie din Viena: Certificate Training Central Europe Vienna-Austria. Acesta are un portofoliu plin de evenimente spectaculoase şi de numere de magie. 

"M-a fascinat încă de la început magia, de când am ales să fac această profesie, pentru râsetele oamenilor, fețele copiilor uimite și pentru faptul că făcând magie mă pune oarecum într-o lumină diferită. Tuturor ne place să fim altfel decât ceilalți sau mai bine spus să avem ceva special. Pe scurt a fost o atracție reciprocă.

În Viena a fost o confirmare pentru mine că pot mai mult, pentru că inevitabil am început să mă compar cu ceilalți cursanți veniți din mai multe țări și mi-am spus „da, eu pot mai mult”. După 17 ani am reușit să fiu primul magician din lume care are un show propriu de mafie la Sala Palatului din București", spunea Tudor, într-un interviu acordat, în decembrie 2019, pentru turnulsfatului.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și