Închide meniul

AS.ro LIVE | Vine, vine primăvara, dar și fata cu mișcarea!  Diana Stejereanu va fi invitata lui Cătălin Oprișan, de la 10:30

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 2 martie 2021, 6:27

AS.ro LIVE | Vine, vine primăvara, dar și fata cu mișcarea!  Diana Stejereanu va fi invitata lui Cătălin Oprișan, de la 10:30

Instagram Diana Stejereanu

Diana Stejereanu va fi în platoul AS.ro live

Cum a venit primăvara, Diana Stejereanu ne va spune ce trebuie să facem pentru a scăpa de kilogramele în plus pe care le-am acumulat peste iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emisiunea AS.ro LIVE poate fi urmărită AICI

Cine este Diana Stejereanu

Diana Stejereanu este instructor de fitness la Neața cu Răzvan și Dani, dar tot odată este și personal trainer.

Inițial am lucrat în marketing pentru câteva branduri mari. Apoi, așa cum se întâmplă, a început o poveste ‘boy meets girl’.

Povestea s-a încheiat cu o inimă frântă. Dar cardio rezolvă asta: când îți sare pulsul de 130, inima ta începe să bată din nou la fel de tare ca înainte.

Reclamă

Iar greutățile alea pe care le ridici sunt pietrele de pe inima ta. Te vindeci și sportul devine hobby.

Am simțit pe pielea mea cât de multe îți poate dărui mișcarea: încredere, sănătate, energie, zâmbet și putere de muncă. Și mi-am dorit foarte mult să pot ajuta cât mai multă lume să simtă asta. Așa că am renunțat la tot ce era înainte și mi-am îmbrățișat misiunea 100%.

Nu mă înțelegeți greșit, eram fericită. Dar am fost și mai fericită când am reușit să fac oamenii din jurul meu să se îndrăgostească de sport. Niciodată la prima vedere, întotdeauna treptat, cum se întâmplă în poveștile cu final fericit”, se descrie Diana pe pagina sa, dianastejereanu.com.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și