Închide meniul

"Aş vrea să aflu cine l-a rănit pe Ion Ţiriac!" Magnatul român, pe urmele Prinţului Harry si a lui Meghan Markle. Propunere de ultimă oră pentru Oprah Winfrey

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 martie 2021, 13:36

"Aş vrea să aflu cine l-a rănit pe Ion Ţiriac!" Magnatul român, pe urmele Prinţului Harry si a lui Meghan Markle. Propunere de ultimă oră pentru Oprah Winfrey

Profimedia & Hepta

Ion Ţiriac

Jurnalistul de la Washington Post, Allen McDuffee, a venit cu propunerea ca Ion Ţiriac să fie următorul om public care să îi acorde un interviu celebrei Oprah Winfrey la CBS. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă Oprah ar avea un interviu exploziv cu un jucător de tenis, activ sau retras, pe cine ați vrea să intervieveze?”, a fost întrebarea lansată de un alt ziarist pe Twitter.

Allen McDuffee a răspuns imediat pe Twitter. "Aș vrea să aflu cine l-a ‘rănit’ pe Ion Țiriac”, a scris acesta pe Twitter. 

S-a aflat ce avere au Prinţul Harry şi Meghan Markle

Prinţul Harry şi Meghan Markle au oferit un interviu uluitor pentru Oprah Winfrey, care a încins spiritele în Marea Britanie. Aceştia au dezvăluit că fondurile lor au fost "tăiate" de îndată ce nu au mai vrut să lucreze pentru familia regală.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au o avere, potrivit Forbes, de aproximativ 10 milioane de dolari (n.r. 8.4 milioane de euro). O treime din această sumă a fost investită numai pentru renovarea conacului Frogmore Cottage, în care cuplul locuia înainte de plecarea în Statele Unite, anunţă Daily Star.

Reclamă

Prinţesa Diana, care a murit într-un accident în urmă cu 23 de ani, i-a lăsat lui Harry o moştenire de aproximativ 6.5 milioane de lire sterline (n.r. 7 milioane de euro). La această sumă s-a adăugat şi o colecţie impresionantă de bijuterii.

"Am păstrat toată moştenirea pe care mi-a lăsat-o mama, fără asta nu am fi reuşit. Ea a prevăzut evenimentele care aveau să se întâmple şi am simţit cu adevărat prezenţa ei", a declarat prinţul Harry, care câştiga aproximativ 40.000 de euro în Armată, acolo unde era pilot pe elicopter.

Şi Meghan a adunat o sumă importantă de bani din carieră. Actriţa a câştigat peste 4 milioane de euro din filmele în care a jucat. în serialul "Suits" încasa aproximativ 40.000 de euro pentru fiecare episod.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și