Închide meniul

Așa ceva nu s-a mai văzut în pandemie. Nuntă cu 10.000 de invitați fără încălcarea regulilor de distanțare socială. Cum a fost posibil

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2020, 12:56 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Așa ceva nu s-a mai văzut în pandemie. Nuntă cu 10.000 de invitați fără încălcarea regulilor de distanțare socială. Cum a fost posibil

Instagram

Nuntă cu 10 mii de invitaţi

    Evenimentul a fost sub forma unui drive-through. De organizare s-a ocupat tatăl mirelui, Tengku Adnan Tengku Mansor, cel care a fost membru în Parlament. De altfel, festivitățile au avut loc chiar în fața Palatului Justiției, anunță nst.com.

    ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

    Nuntă cu 10.000 de invitați în Malaezia 

    Tengku Muhammed Hafiz și Oceane Cyril Alagia s-au căsătorit și le-au făcut cu mâna tuturor celor care au venit să îi felicite, din interiorul mașinii. După ce au trecut prin fața mirilor, invitații s-au oprit în fața unui cort și au primit mâncarea ambalată special. Meniul de nuntă a putut fi savurat doar acasă.

    Reclamă

    Ceremonia a durat trei ore, timp în care prin fața tinerilor care și-au unit destinele au trecut mii de mașini. "Conceptul de drive-thru a fost ideea tatălui meu. Și-a dorit ca nunta mea să fie sărbătorită de toți oamenii din Putrajaya. Am crescut aici și ei sunt parte din familia mea", a dezvăluit Tengku Muhammed Hafiz.

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Oceane Alagia (@oceanealagia)

    Reclamă

    Bucuria mirelui a fost de scurtă durată. Ajungerea în fața Palatului Justiției nu i-a fost de bun augur politicianului care era judecat într-un dosar de corupție. Acesta a fost condamnat la 12 luni de închisoare pentru că a fraudat statul cu aproximativ 400.000 de euro.

    Adnan Tengku Mansor are un trecut extrem de controversat și este cunoscut pentru atașamentul său față de sport. În perioada în care a fost ministru, a purtat discuții chiar cu Johan Cruyff și a bătut palma cu legenda Olandei pentru construirea a 20 de baze sportive. În 2013, colaborarea cu fundația legendei Barcelonei și a lui Ajax o devenit oficială. Adnan a inaugurat atunci Cruyff Court, în Kuala Lumpur, anunță khazanah.com.

    Reclamă 4 / 0/3

    Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

    Vezi rezultatele

    Loading ... Loading ...
    Reclamă
    Ultimele știri
    13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT 10:53 „A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!” 10:48 Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu şi-au aflat adversarele de la Cupa Mondială Macao 2024 10:07 Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!” 9:55 CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Oaspeţii, atac furibung asupra titlului din Liga 1. Echipele probabile Vezi toate știrile
    Pe același subiect
    Motivul pentru care cea mai cunoscută amantă din România nici nu vrea să audă de nuntă
    Diverse • 30 dec., 18:52
    FOTO
    Motivul pentru care cea mai cunoscută amantă din România nici nu vrea să audă de nuntă! Marea frică pe care o are
    Octavian Popescu se pregăteşte de nuntă! Gigi Becali i-a făcut deja un cadou de 200.000 de euro
    Liga 1 • 3 oct., 12:49
    FOTO
    Octavian Popescu se pregăteşte de nuntă! Gigi Becali i-a făcut deja un cadou de 200.000 de euro: „Nu e vagabond!”
    Ianis Hagi a făcut cununia civilă cu Elena Tănase
    Extra • 21 iun., 18:05
    FOTO
    Ianis Hagi se pregăteşte de nuntă! A cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase. Cât de frumoasă e logodnica lui
    Cea mai cunoscută amantă din România, decizie drastică în privinţa nunţii
    Diverse • 26 mai, 11:41
    FOTO
    Cea mai cunoscută amantă din România, decizie drastică în privinţa nunţii: „Mireasa reprezintă puritatea”
    Prietena de suflet a miliardarului Ion Ţiriac cere ajutor de la statul român
    Diverse • 27 oct., 9:54
    FOTO
    Laurette, prietena „de suflet” a lui Ion Țiriac, a făcut anunțul: „Facem nunta la Paris. Suntem de trei ani împreună”