Închide meniul
Foto

„Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii!” Anamaria Prodan, asaltată cu propuneri de bărbatul celebru din România care a spus că o iubește de mic: ”Dețin cașcaval ca banca!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2021, 11:20

„Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii!” Anamaria Prodan, asaltată cu propuneri de bărbatul celebru din România care a spus că o iubește de mic: ”Dețin cașcaval ca banca!”

Anamaria Prodan, declarație de dragoste din partea Anamariei Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Dani Mocanu s-a ținut de promisiune și a făcut o melodie special pentru Anamaria Prodan. În doar 20 de ore, noua melodie a lui Dani Mocanu a adunat peste 500.000 de vizualizări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Mocanu, dedicație pentru Anamaria Prodan

Dețin cașcaval ca banca, de o întrețin și pe Prodanca. Ascultă la mine, mami, nu sunt o problemă banii”, sunt versurile pe care Dani Mocanu i le dedică Anamariei Prodan.

„Te iubesc de când eram mic!” Dani Mocanu, declarație de dragoste pentru Anamaria Prodan

Dani Mocanu, celebrul manelist, i-a transmis un mesaj clar Anamariei Prodan după ce a aflat că va rămâne singură. Manelistul e gata să facă orice pentru a o cuceri. Mocanu i-a promis Anamariei Prodan că îi va compune o melodie şi i-a transmis şi un mesaj prin care şi-a făcut publică iubirea pentru vedetă.

Către Anamaria Prodan. Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mai mare. Și în plus, nu te plânge că nu are cine să te iubească. Eu cel puțin te iubesc de când eram mic. Nu glumesc!”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

”Mă voi mărita imediat!” Anamaria Prodan a vorbit despre viitorul soț

Anamaria Prodan nu are de gând să rămână singură după divorțul de Laurențiu Regehcampf și a anunțat că se va căsători imediat. Mai mult, Anamaria Prodan a vorbit și despre viitorul său soț.

Reclamă

Anamaria Prodan anunță că e pregătită se înceapă o nouă viață, după ce Laurențiu Reghecampf a decis să divorțeze de vedetă. Antrenorul Universității Craiova se află, deja, în altă relație.

”Eu pot să îmi aleg în fiecare secundă orice bărbat din acest Univers, care mă va trata ca pe o zână. Mă voi mărita imediat. Cu cel mai bogat, cel mai deștept, cel mai șarmant bărbat din Univers”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Anamaria Prodan i-a făcut descrierea viitorului soț

Anamaria Prodan a continuat cu descrierea viitorului soț. „Bărbatul perfect? În momentul în care intru cu el undeva – așa cum i-am spus și lui Laurențiu Reghecampf – trebuie să se facă liniște. Toată lumea trebuie să spună că a venit Anamaria Prodan cu soțul sau cu iubitul ei. Dacă într-o sală sunt murmure și zâmbete, și coate, când intră soțul meu înseamnă că nu este ceea ce trebuie”, a mai spus actuala soție a lui Laurențiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dani Mocanu, dedicație pentru Anamaria Prodan
  • Dedicația pe care manelistul i-a făcut-o

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și