Închide meniul

Asemănare incredibilă între Daniella Semaan şi fiica Maria Taktouk. Diferenţa dintre ele este de 24 de ani

Antena Sport Publicat: 23 octombrie 2020, 8:55 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:42

Asemănare incredibilă între Daniella Semaan şi fiica Maria Taktouk. Diferenţa dintre ele este de 24 de ani

ProfimediaImages

Daniella Semaan şi Maria Taktouk

  • Daniella Semaan este soţia lui Cesc Fabregas
  • Cei doi au împreună 3 copii

Maria este fiica din fosta căsătorie a Daniellei, cu afaceristul Elie Taktouk. Ea are acum 21 de ani, iar mama ei a avut un mesaj special pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Primul meu copil, prima mea dragoste, micuţa mea Maria. Mi-ai îndeplinit visul şi te ador", a fost mesajul transmis de Daniella fiicei sale, Maria.

Pe de altă parte, Daniella şi Cesc Fabregas au şi ei trei copii. Din căsnicia anterioară, pe lângă Maria, Daniella mai are un băiat, Joseph Taktouk.  

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cesc Fabregas va antrena echipa la care este acţionar
AntenaPLAY • 13 nov., 13:09
Cesc Fabregas va antrena echipa la care este acţionar! Fostul campion mondial debutează ca principal în Italia
Cesc Fabregas s-a retras din fotbal, la 36 de ani
Fotbal • 1 iul., 20:17
Cesc Fabregas s-a retras din fotbal, la 36 de ani. Scrisoare emoţionantă a ibericului: „O călătorie imposibil de uitat!”
Cesc Fabregas, imagini emoţionante cu Gianluigi Buffon
Serie B • 18 mart., 21:39
Cesc Fabregas, imagini emoţionante cu Gianluigi Buffon. Ce mesaj a transmis după Como – Parma 2-0. Serie B, în AntenaPLAY
Lionel Messi, într-un meci pentru Argentina
Campionatul Mondial 2022 • 28 nov., 18:34
CM 2022 | Lionel Messi, apărat de prietenii Fabregas și Aguero, după amenințarea lui Canelo Alvarez: „Nu îl cunoști și nu știi nimic!”
George Puşcaş poate ajunge la Como
Serie A • 10 aug., 15:27
George Puşcaş, aproape de revenirea în Italia! „Acordul e total”. Va juca alături de Cesc Fabregas