Închide meniul
Foto

Asiana Peng și-a acuzat public mama și i-a luat apărarea lui Corina Caciuc: „E o persoană dificilă. Nu realizează ce greșeală a făcut!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2022, 14:58 / Actualizat: 29 martie 2023, 23:17

Asiana Peng și-a acuzat public mama și i-a luat apărarea lui Corina Caciuc: „E o persoană dificilă. Nu realizează ce greșeală a făcut!”

Iubita fiului lui Laurenţiu Reghecampf şi-a ieşit din minţi şi şi-a făcut praf propria mamă

Asiana Peng, alături de Luca Reghecamf / Instagram Laurențiu Reghecampf

Asiana Peng și-a acuzat public mama și i-a luat apărarea lui Corina Caciuc. Scandalul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan are repercusiuni tot mai mari în interiorul familiei. Iubita fiului antrenorului Universității Craiova, Asiana Peng, a criticat-o public chiar pe mama ei. Silviana Peng tocmai o făcuse praf pe amanta lui Reghecampf, Corina Caciuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta gimnastă a rupt tăcerea după ce mama ei a oferit declarații extrem de dure. I-a cerut Corinei Caciuc să nu se apropie de soțul ei și și-a manifestat indignarea față de alegerile făcute de tânăra de 29 de ani, care este însărcinată.

Asiana Peng și-a acuzat public mama și i-a luat apărarea lui Corina Caciuc

Ceea ce pot spune este că am rămas «mască» atunci când am văzut ce a putut să declare mama. Mama și tata nu s-au opus niciodată relației mele cu Luca. Din contră, au susținut în nenumărate rânduri că vor fi alături de noi cu tot ce le stă lor în putință pentru a ne fi bine.

Din ce știu eu, mama și doamna Anamaria Prodan nu se cunoșteau, lucru pentru care vreau să cred că aceste declarații sunt numai o greșeală a mamei mele, greșeală pe care nu o realizează.

Asiana Peng: „Tata are o răbdare supraomenească”

Însă mama este o persoană dificilă, toată lumea știe acest lucru, tocmai de aceea îl apreciez enorm de mult pe tata, fiindcă efectiv are o răbdare supraomenească.

Reclamă

Atât mama, cât și tata au fost anuntați că eu și fratele meu vom intra într o firmă ca și asociați. I-am anunțat dinainte în special pentru a avea și sprijinul lor. Cu mine, personal, mama nu a vorbit concret despre niciun fel de îngrijorare, pentru că dacă ar fi fost așa, am fi clarificat împreună îngrijorările ei„, a declarat Asiana Peng la prosport.ro.

Gestul vine la numai o zi după ce Asiana a făcut o poză alături de Luca Reghecampf, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf.

Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect.

Reclamă 4 / 0/3

Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa„, a fost mesajul tehnicianului Universității Craiova care o viza pe Silviana Peng.

Citește și:

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, umiliți de cea care le-ar putea fi cuscră

Cea care i-ar putea fi cuscră lui Laurențiu Reghecampf s-a revoltat când a văzut scandalul din familie. Mama iubitei fiului lui Reghecampf, Silviana Peng, nu a menajat pe nimeni.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf nu este deloc pe placul Silvianei Peng. De vină ar fi atât faptul că i-a stricat căsnicia Anamariei Prodan, dar și afacerile în care i-a implicat pe Luca și pe Asiana. Cu toții ar fi asociați, din 2019, într-o firmă. I-a și cerut Corinei Caciuc să stea departe de soțul ei, care este de origine chineză.

Ce vă pot spune eu este că nu o cunosc personal, dar s-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China, de exemplu. Eu aș pune întrebarea de când derulează afaceri cu China, ce tip de afaceri? Mă tem că visează să se folosească de copiii mei și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri. Or, în condițiile astea, poarta i se închide.

Eu nu sunt dispusă ca nici o ”Gură de Aur” (n.r. aşa zisa poreclă a Corinei) să ajungă pe lângă niciun soț al meu și pe lângă nici un chinez, ca ulterior să am vreun regret. Păi cum a fost în stare să mai despartă… Vedeți? Cred că și asta este o artă. Vorbesc de această tânără potentă de 29 de ani și nu de oricine, ci de o premiantă internațional a României pentru calități deosebite„, a răbufnit mama Asianei Peng.

Recomandări
  • Asiana Peng, răspuns pentru Silviana Peng
  • Fosta gimnastă i-a luat apărarea Corinei Caciuc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și