Închide meniul
Foto

„Asta e cea mai mare pedeapsă pentru el!”. Anamaria Prodan, avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf după ce a fost dată în judecată: „Sunt situații penibile”

Reclamă

Publicat: 12 martie 2022, 14:02

„Asta e cea mai mare pedeapsă pentru el!”. Anamaria Prodan, avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf după ce a fost dată în judecată: „Sunt situații penibile”

Anamaria Prodan încă nu a divorțat de Laurențiu Reghecampf. Lovitură pentru Corina Caciuc

Instagram Anamaria Prodan

Agentul de jucători a dezvăluit că nu se teme că ar putea să aibă de suferit. Nici nu a vrut să audă de acuzele pe care i le-au adus cei doi îndrăgostiți. Aceștia se pregătesc pentru nașterea copilului. Tânăra de 29 de ani este însărcinată și va naște la începutul lunii mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dată în judecată de Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Nu am timp de procesele lui Laur și Caciuc. Nu am timp liber. Eu muncesc. Alerg. E subiect încheiat pentru mine! Să facă ce vor amândoi!

Am avocat care se ocupă de orice vine din partea lor. Când ai timp sau vrei să te scoți din anumite situații penibile reacționezi așa. Nu mă interesează și punct!„, a precizat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Impresarul susține că l-a iertat pe Reghecampf, dar a lăsat de înțeles că Bebeto nu mai vrea să îl vadă.

L-am iertat, cum am spus, și îl vom ierta mereu pentru toată mizeria lui. Ne rugăm să-i fie bine și atât. Cea mai mare pedeapsă pentru un om și un părinte este să nu-și dorească nici un copil să te vadă în față.

Reclamă

Dumnezeu i-a dat-o! Dar, repet! Când ajungem acolo sus, probabil că va avea de dat multe explicații … și, cu siguranță, nu va putea … dar și atunci eu și copiii îl vom ajuta!„, a mai spus Anamaria Prodan.

Gest surprinzător făcut de Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf încă nu a început, dar situaţia s-a inflamat în această săptămână. Tehnicianul nu a mai suportat să fie denigrat şi i-a făcut plângere, la Judecătoria Buftea, celei cu care este căsătorit de mai bine de 13 ani.

Şi iubita lui Reghe, Corina Caciuc, a apelat la ajutorul instanţei. Făcută praf de Anamaria, tânăra de 29 de ani a depus un dosar la Tribunalul Ilfov. Consideră că imaginea i-a fost lezată de declaraţiile şi imaginile apărute în spaţiul public. Femeia este însărcinată şi urmează să-i dăruiască, la începutul lunii mai, un băiat antrenorului Universităţii Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Decizia luată de cei doi pare a fi un răspuns la dosarele penale deschise de Anamaria Prodan. Vedeta a decis să îi facă plângere penală lui Reghecampf în trei ţări. L-a acuzat pe soţul ei că a virat sume uriaşe de bani din conturile comune în cele ale amantei. Poliţiştii din România, Dubai şi Statele Unite ar fi început deja cercetările, din spusele impresarului.

Recomandări
  • Anamaria Prodan, răspuns vehement după ce a fost dată în judecată
  • Ce mesaj a avut pentru Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea 16:20 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele probabile 15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 15:45 Christian Horner l-a înţepat pe Toto Wolff, după interesul Mercedes pentru Max Verstappen: „Nu cred că piloţii sunt problema lui” 15:33 EXCLUSIVUn atacant care marchează „la foc automat” a fost propus la FCSB! Cât trebuie să plătească Gigi Becali ca să îl transfere Vezi toate știrile
Citește și