Închide meniul
Foto

„Asta înseamnă să te împarţi! Am acceptat pentru că te iubesc!” Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, mesaj cât un ultimatum după ce bărbatul a apărut lângă Anamaria Prodan: „Tu îmi oferi resturi”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 octombrie 2021, 9:11 / Actualizat: 4 octombrie 2021, 15:34

„Asta înseamnă să te împarţi! Am acceptat pentru că te iubesc!” Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, mesaj cât un ultimatum după ce bărbatul a apărut lângă Anamaria Prodan: „Tu îmi oferi resturi”

Florentina Raiciu este o presupusă amantă a lui Laurenţiu Reghecampf

Colaj Instagram

Motivul ar fi legat de presupusele relaţii extraconjugale ale lui Laurenţiu Reghecampf. În spaţiul public au apărut zvonuri conform cărora, una dintre presuspusele amante ale lui Laurenţiu Reghecampf ar fi Florentina Raiciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La un moment dat, atât Anamaria Prodan, cât şi Sarah, una dintre fiicele vedetei din căsătoria cu Tibi Dumitrescu au adus în discuţie numele Florentinei Raiciu.

Presuspusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf a postat, pe reţelele de socializare, un mesaj cu subînţeles după ce l-a văzut pe Reghecampf la petreceri alături de Anamaria Prodan.

Aceasta s-a folosit de o scenă din celebrul film „Heat”, care a avut o distribuţie de excepţie: Al Pacino, Robert de Niro, Val Kilmer sau Natalie Portman. Una dintre scenele din film a fost postată de Florentina Raiciu pe reţelele de socializare. Iar mesaj poate fi interpretat în contextul unei presupuse relaţii cu Laurenţiu Reghecampf.

Şi am acceptat asta pentru că te iubesc. Te iubesc şi gras, chel, fără bani, la volanul unui autobuz. Nu-mi pasă. Dar trebuie să fii lângă mine, uneori. Asta înseamnă să te împarţi. Tu îmi oferi resturi„, este scena din filmul Heat care poate fi interpretat ca un ultimatum transmis de presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă

Anamaria Prodan a petrecut cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au avut o apariţie rară împreună, după ce a izbucnit scandalul divorţului. Cei doi soţi au fost surprinşi la o petrecere. Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au distrat împreună la o petrecere, alături de prieteni. Cei doi soţi au admirat dansul unuia dintre prietenii lor. Bărbatul era îmbrăcat în rochie şi a făcut show. A dansat, iar Anamaria Prodan nu a ezitat filmeze momentul şi să îl posteze pe reţelele de socializare.

Pe imagine apar şi cei doi soţi, care par extrem de relaxaţi unul în compania altuia. Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan au stat unul lângă altul.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și