Închide meniul
Foto

„Aţi aflat că stă cu amanta la Craiova?”. Anamaria Prodan şi-a ieşit din minţi. „Deocamdată, Reghecampf are nevastă!”

Reclamă

Publicat: 2 august 2021, 18:42

„Aţi aflat că stă cu amanta la Craiova?”. Anamaria Prodan şi-a ieşit din minţi. „Deocamdată, Reghecampf are nevastă!”

Anamaria Prodan şi-a ieşit din minţi

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a ţinut să lămurească ceea ce se întâmplă între ea şi Reghecampf. Le-a cerut celor care îl acuză pe soţul ei că are relaţii extraconjugale să vină cu dovezi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan şi-a ieşit din minţi: „Deocamdată, Reghecampf are nevastă!”

Dacă așa ați aflat voi că stă cu amanta la Craiova, mergeți și faceți poze clare. Nu ca cele din Deltă și prezentați-le. Dacă ma înjură si îmi vorbește urât mie sau copiilor, întrebați-l pe el sau pe cine vreți. Amanta, prieteni apropiați. Eu nu mai vreau să stau zilnic să fac sau să desfac viața lui Reghe sau a mea sau a copiilor.

Dacă Reghe face ceva, pleacă, are amante, să vă spună el. Eu, fetele și Reghe Jr. suntem toți uniți. Familie. Cine nu vrea să mai facă parte din familie e liber să facă ce vrea. Noi suntem cu capul sus. Reghecampf-Prodan și nu rupem rândurile niciodată!„, a declarat Anamaria Prodan pentru www.sport.ro.

Agentul de jucători anunţă că s-a săturat de scandalul care continuă deja de câteva luni.

Despre amante, modele nu vreau să mai aud. Eu am vorbit. Fiecare doarme cum își așterne. Cred ca el știe cel mai bune dacă are amante, amantă sau altceva. Deocamdată Reghe are NEVASTĂ. Asta trebuie să înțeleagă amantele. Este hilar pentru mine care m-am născut cu prea mult creier și cu prea multă abilitate cum asemenea persoane au atâta tupeu să cheme paparazzi să facă scenarii, să plece prin străinătate.

Reclamă

Să-și pună prietenele să facă poze. Să dea ponturi pe unde mănâncă si cu cine sunt… Și vezi Doamne au apărut la TV, își cresc tariful, îngroapă familii și aduc în groapă bărbații care dorm pe ei„, a precizat soţia lui Reghecampf.

Reacţia Anamariei Prodan vine după atacul lui Sarah Dumitrescu

În ultimele zile au apărut zvonuri precum că presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf i-ar fi cerut bărbatului să divorţeze de Anamaria Prodan şi să se căsătorească cu ea.

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a avut o reacţie vehementă când a a auzit de acest scenariu şi a spus că nu crede că tatăl său vitreg ar putea facă acest pas. Fiica Anamariei Prodan a lansat un atac dur la adresa presupusei amante a lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

O să vin acasă eu şi fraţii mei. Am să vorbesc cu Laurenţiu, tatăl nostru, să pună capăt nenorocirilor cu ‘Gura de aur’ asta. Vobeşte de nuntă? Păi cine să ia așa ceva pe pământ? Se bat nuntașii pe ea, nu tatăl meu! Pai cum o gura din asta să gândească ? Caci ‘gurile’ astea nu au creier.

Să stai cu gura deschisă nu îți trebuie creier. Asta se laudă cu tatăl meu? Doamne Ferește! Pai tatăl meu Laurenţiu nici în alte 100 de vieți nu întoarce privirea către așa specimene de femei„, a spus Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și